Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adnaw58

Prof. Henryk Tchórzewski - opinie o lekarzu

Polecane posty

Witam ! Uprzejmie proszę wszystkich o opinię, którzy wiedzą cokolwiek na temat tego lekarza. Pozdrawiam adnaw58

Gość karolina7410
A jakiej jest specjalizacji ?

Malinowski albo Tchorzewski... A co czekaja cie badania immunologiczne?

Stwierdzono u mnie, iż powód niemożności zajścia w ciążę jest ponoć o podłożu immunologicznym. Pisałam do kliniki GAMETA, gdzie kiedyś przyjmował Tchórzewski. Nie uzyskałam od nich żadnej konkretnej odpowiedzi, tak jakby nigdy nie zajmowali się takim leczeniem. Nie podali mi też żadnej innej kliniki, która zajmuje się tego typu problemem. Przeglądałam forum Naszego Bociana i nie bardzo wiem, co robić, bo opinie na ten temat są tam tak różne, dlatego gdzie tylko mogę, to szukam informacji na ten temat. Boję się tego leczenia, bo może być ono niebezpieczne... Dziękuję Ci bardzo, że chcesz ze mną pisać i jak tylko wiesz jeszcze coś na ten temat, to napisz mi, bo boję się, że mogę popełnić błąd, jeżeli okaże się, że trafiłam akurat do nieodpowiedniej osoby. Już dosyć dawno temu wysłałam mail do Tchórzewskiego, bo odnalazłam go w APC, ale do tej pory nic mi nie odpowiedział i to mnie też bardzo zastanawia. O Malinowskim dowiedziałam się dopiero z forum Nasz Bocian, no i teraz oczywiście od Ciebie. Czekam z niecierpliwością na dalsze informacje, za co z góry dziękuję...

Gość karolina7410
Postaram się pomóc :)

Gość karolina7410
Poczekaj jeszcze cierpliwie... Za dwa dni chyba już napiszę Ci coś konkretnego.

Gość karolina7410
Przepraszam, ale dopiero po niedzieli. Pozdrawiam Karola

Gość karolina7410
Mam jeszcze pytanie do Ciebie. Czy ten Tchórzewski jest tylko immmunologiem, czy ma jeszcze inne specjalizacje ?

Jest jeszcze specjalistą chorób wewnętrznych i kardiologiem. Również pozdrawiam :)

Gość karolina7410
Witaj ! Za jakiś czas wstawię Ci link, który powinien Cię zainteresować... Pozdrawiam

Znam pare osob ktorym Malin czy Jerzak pomogli. Czytalam tez o pozytywnych przypadkach Tchorzewskiego. Od razu ci mowie ze testy sa drogie np kaplet badan moze ale nie musi kosztowac nawez do 3 czy 4 tys zlotych i z tego co wiem nie sa refundowne. Hla, Lct , Mlr... Leczenie nie musi byc niebezpieczne i nie znam takiego przypadku zeby komus zaszkodzilo. Moze nie wykryja ci noic...jak np u mnie. A mialas robione podstawowe badania na krzespliwosc krwi i przeciwciala?

Gość karolina7410
Ja jestem innego zdania !