Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natmik

kiedy wasze niemowlaki przestały jeść w nocy??? załamka

Polecane posty

Gość natmik

moja córcia ma 8 miesięcy i ciągle domaga się w nocy jedzenia. Raz ok 2 w nocy daję jej herbatkę ale potem ok 3-4 już sie nie daje oszukać i daje jej mleko. A potem do godz 11 w dzień nie chce jeść śniadania:/ gdyby przestała jeść w nocy to chyba zjadałaby rano, ale nie da jej sie nauczyć niejedzenia w nocy bo jest jeden wrzask i to taki, że sie jej uspokoić nie da tylko butla pomaga. jak było u was? do kiedy karmiłyście w nocy?

Skończone 9 miesięcy a ok 3/4 chce mleko i nic jej nie oszuka:P Ale co miesiąc jest to później, wcześniej piła o 12 potem o 1wszej potem o 2giej.

Gość moja 2 miesieczna corka
ja karmie o 22 potem o 6-7 czasami o 5 i tak od 1 miesiaca

Gość enjeww
nasz ma 1,5 roku i czasami je w nocy jak mu się przypomni, bardzo rzadko ale zdarza się. jadł do 15 miesiąca w nocy

Gabi przestała jeść w nocy jak miała jakieś 20 miesięcy :)ale była strasznym niejadkiem więc pewnie dojadała :)

starsza przestała jesc w nocy jak skonczyla 3 mies. jak bedzie z młodsza zobaczymy :)

około 20 miesiąca, może nawet 21 miesiąca, ale podobnie jak u poprzedniczki synek czasem bardzo mało jadł więc mu nie odmawiałam

Gość mnbvclkjh
Niewiele ponad miesiac. Ostatnia butle dostaje ok 21 i potrafi spac nawet 12godz ;)

Moja jak skończyła 3 miesiące przesypiała od 18 do ok. 5 rano. Karmiłam mieszanie i piersią i mm.

moj synek jak skonczyl rok to jeszcze potrafil budzic sie 2 razy w nocy ,ale zaczelam dawac mu na kolacje mleko 3,2 krowie z kaszka manna zwykla (tesiowa mi poradzila) i tak o 20 zjadal to i budzil sie tylko raz ok 2-3 a teraz ma 15 miesiecy i daje mu kaszke taka rzadszą z platkami kukurydziaymi ok 20 idzie spac zaraz po i juz sie nie budzi;) troche to trwalo ,ale mysle ze dziecko musi po prostu zjesc tresciwa kolacje ,aha ! i ja oduczylam go picia herbaty w nocy juz jak mial 4 miesiace bo potrafil sie 4 razy budzic .

Gość zielony tygrysek
Od pierwszego mca przesypia cale noce do 9 rano

zamiast mleka i herbaty pewnie słodkiej daj jej bez cukru a potem wode:)ja tak zrobiłam:)podziałało:)

Gość bylismy u dentysty
Niemowlaki? Moja ma prawie 3 lata i dopiero od tygodnia nie wola mleka w nocy. (zeby ma zdrowe)

Gość mama_niewyspana
mój ma prawie 8mies i je co 4 godziny. Jak mijają 3,5, to się już kręci i rzuca i itak w sumie nie śpię, ale jak miną te 4, to jest regularny ryk i mleko musi być. Próbowałam wodę, herbatkę, ale wypije 150 i dalej głodny, na to potrafi 180 mleka wyduldać. On ma 2 żołądki chyba. Karmienie jest mniej więcej o 20, 12 i 4. Jak macie jakieś sposoby na odzwyczajenie, to poproszę :)

Gość ja zamierzam
No własnie niemowlaki. Moja przestała w wieku ok 3 lat, ale wtedy urodziam drugą i zaczeło się od nowa..Leci już 4 rok ;)

Gość hela09
mania_91781 - jak oduczyłaś tej herbaty? Mój ma 4 miesiące (skonczył wczoraj) i jest coraz gorzej. Jak był mniejszy to budził sie ok co 2-3 godzi. teraz co godzine a i tak muszę mu ycka zabierać jak usnie bo by spał z nim cały czas w buzi