Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rocia

Łóżkowi przyjaciele

Polecane posty

Od blisko pół roku ja i mój były współpracownik (właśnie w poprzedniej firmie nawiązaliśmy intymne relacje) spotykamy się co jakiś czas na... nocne ćwiczenia;) Oboje jesteśmy osobami zapracowanymi i samotnymi, a jak wiadomo każdy ma pewne potrzeby. Nasze spotkania nigdy jednak nie miały charakteru randek, spotykaliśmy się w konkretnym celu i zawsze potem każde wracało do swojego mieszkania. Ostatnio jednak wszystko odbyło się jakoś inaczej, przegadaliśmy prawie cały dzień analizując praktycznie wszystko co wydarzyło się przez ostatnie pół roku, a po wszystkim nawet ja miałam ochotę zostać na noc i ot tak po prostu przy nim zasnąć. I tutaj moje pytanie - jak zachowuje się mężczyzna dla którego to tylko czysty seks, a jak poznać że być może zależy mu na czymś więcej?

Wszystkim pragnącym wyrazić swoje oburzenie "niemoralnym prowadzeniem się" przypominam, że mamy XXI wiek, a kultury słownej użytkowniczki pod moim postem komentować nie będę.

"Łóżkowi przyjaciele" to brzmi jak wspomnienia z oddziału urazowego szpitala miejskiego :P

Sexi Słoneczko, ty chyba też jesteś kobietą wyzwoloną?;) byłaś kiedyś w takiej relacji?

Gość Patrycja_a
rocia --nikt ci nie każe sie tłumaczyć :D

Gość Patrycja_a
Co tak chu.jowo się wyrażasz?:D

Same wiecie jak łatwo spłoszyć faceta... Nie chcę pytać go wprost, bo jeśli on nie widzi w tym niczego więcej, może poczuć się przyparty do muru, a nie jest osobą która chętnie rozmawia na trudne tematy, oj nie jest... Myślę że jeśli zapytam prosto z mostu to stracę dobrego kumpla;) wolała bym go jakoś wyczuć;)

Znasz go, to wiesz najlepiej jak postąpić. Zdaj się na intuicję. Ale z tego, co opisałaś w 1. poście, wyczuwam, że dla Ciebie sytuacja robi się coraz bardziej intymna też pod względem emocjonalnym. Zatem niebawem może być ciężko. Będziesz bzykać się już nie z fuck friend, a kimś, na kim Ci bardzo zależy.;-)

Missima obawiam się, że masz rację... A tak nawiasem, bardzo podoba mi się Twoje określenie "fuck friend" :P ja do tej pory używałam zwrotu "popychacz" :P

Gość nefksef
A ja używam nazwy "przeleciółka" brzmi uroczo moim zdaniem:D

"Przeleciółka" brzmi naprawdę uroczo ;D Jaka będzie tego męska forma?;)

Gość może i przeleciólka
brzmi uroczo ;) ale... mam nadzieję że 😘 kropla drąży skałę ;) mam czas

Gość Wujek Edek
TFU

Gość gość
Najlepszych łóżkowych przyjaciół znajdziesz na mynago :)