Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może zostanę nauczycielką

Warto zostać nauczycielką?

Polecane posty

Gość może zostanę nauczycielką

Rozważam zostanie nauczycielką, jest to jeden z moich wymarzonych zawodów. Trochę się waham, bo teraz jest niż demograficzny i trochę ciężko z pracą. Chciałabym uczyć angielskiego, więc mogłabym uczyć w szkole państwowej, prywatnej albo językowej. Co do pensji to wydaje mi się że jest adekwatna do przepracowanych godzin. Widzę plusy i minusy pracy jako nauczycielka, może jakieś przedstawicielki tego zawodu wypowiedzą się czy ich zdaniem warto nią zostać. :)

Gość tretretgete
daruj sobie. jestem po anglistyce i o pracy w szkole panstwowej mozna pomarzyc. nie ma przyjec bo za malo dzieci a za duzo nauczycieli. w szkolach prywatnych czeka cie tylko umowa o dzielo

Gość dokładnie-jak chcesz być
ciągle na bezrobociu to jak najbardziej!moje koleżanki nauczycielki pracują np w handlu -o pracy w szkole można pomarzyć,chyba ,że ma się twarde znajomości we władzach miast lub gmin,szkoły prywatne to masakra-płaca tragiczna,ty jesteś winna ,że rodzice mają niewychowane ,chamskie dzieci,pracujesz jak robotnik w fabryce,a i tak mogą cię w każdej chwili w dupę kopnąć,bo znajdą takiego,co będzie robił za pięciu za darmo