Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perusia

Grzybica POCHWY ?

Polecane posty

Witam Was od jakiegoś czasu ciągle swędzi mnie POCHWA i to okropnie !! Ginekolog przepisał mi Clotrimazolum w kremie i gynalgin-- niestety nie pomogło ;/ kupiłam potem na własną rękę Apivaginum (kompletnie nie pomogło) i Iladian direct plus (chwilowa ulga) wizyte u gina mam za tydzien ;/ do tego czasu zwariuje.... miala ktoras z was cos podobnego ? mozecie cos na to polecic bez recepty ? ! SKUTECZNEGO !!!

posłuchaj idź prywatnie na wizytę i niech ci przepiszę globulki i coś doustnego bo tylko w tedy pozbędziesz się grzybicy raz na zawsze clotrimazolum i innego takie pomagają tylko na moment albo w ogóle nie pomagają i nie daj sobie też przepisać takich globulek pimafucort czy jakoś tak bo one są beznadziejne

aha nic bez recepty ci nie pomoże to mogę ci powiedzieć na pewno pamiętaj że nieleczona grzybica prowadzi do bezpłodności ja kiedyś też próbowałam leczyć się lekami bez recepty i nic mi nie pomogło na dłużej dopiero prywatna wizyta lekarz przepisał mi 15 globulek niestety teraz nie pamiętam nazwy i do tego 2 opakowania tabletek mycosyst doustnie od tej pory nie wiem co to grzybica