Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojanka:)

zajdziemy w ciążę w marcu lub w kwietniu:)

Polecane posty

Gość goooooooooo
podobno w dzien owulacji .........czuje ja dokladnie i jak w zegarku mam okres, sprobuje moze sie uda jesli nie to trudo , mysle sobie ze to juz moj ostateczny czas ........dzieki za przyjecie

Gość goooooooooo
mam dwie corki , nie milam problemu z zajciem w ciaze wiec mysle ze i tym razem tez tak bedzie ........

To ja pewnie mam większe szanse na dziewczynke? :P Przytulanko będzie od początku dni płodnych (a nawet wcześniej) pewnie do 3 dni po owulacji :P Na wszelki wypadek więcej żeby żadnego dnia/nocy nie pominąć :P Zamęczę męża :D

Gość jasienkajasienka
witajcie dziewczyny chętnie się dołącze, staranko zakończone owu była 2 dni temu teraz czekam na rezultaty, może ten miesiąć zaowocuje

Gość jasienkajasienka
już kilka było ale z przerwami

Gość jasienkajasienka
klasyka i tak jak u ciebie co drugi dzień aż do wczoraj dzisiaj daje mężowi odpocząć, cykle mam 28 dniowe ale w tym miesiącu owu wypadła i troche wcześniej bo w 12 dniu

ja dałam wczoraj męzowi wolne :p mecz był :D ale dziś (17 dc) prawdopodobnie dzień ostatniej szansy więc nie ma opcji :D

Dziewczyny 26maja mam ślub, chce jak najszybciej zajść w ciąże, mój naciska na kwiecień żebyśmy już zaczeli a ja sie boje że jak sie uda za pierwszym strzałem to będę się żle czuła na weselu... Czekać czy nie?

Gość laddymakbett
hejo i ja sie dopiszę. mamy już prawie 2-letniego syneczka i chcemy jeszcze jednego bobaska. działamy juz na legalu, pierwszy raz udalo sie za pierwszym podejściem, zobaczymy teraz.

Oj widzę, że temat trochę podupada... wojanka i co z Twoim testem? robiłaś kolejny? nezumi - a Ty? robiłaś test? Napiszcie coś dziewczyny :) Co do Afrodyty to ciężko powiedzieć bo mam wyjątkowo długi cykl i zaczęłam ją testować po owulacji, dam znać w przyszłym cyklu. Na razie pokazuje dni niepłodne. We wtorek mam odbiór wyników badań i usg. Ze względu na długi cykl byłam u gina i przepisał mi duphaston na wywołanie. Biorę go jeszcze 4 dni i czekam na okres. Współżyjemy cały czas bez zabezpieczenia, dopóki nie mam okresu to za bardzo się nie nastawiam ale kto wie może się uda:)

U mnie kiepsko. Wczoraj odebralismy wyniki meza-jednym slowem dramat. Stwierdzono oligo-astheno-teratozoospermie, wyniki sa jeszcze gorsze niz trzy miesiace temu. Ilosc plemnikow 3mln a powinno byc powyzej 20, ruchliwosc prawidlowa 29% a plemniki prawidłowo zbudowane 29%. Bylam u mojego lekarza i wyznaczyl mi termin laparoskopii na 23 maja, jesli drożnosc jajowodow wyjdzie ok to mi da skierowanie na inseminacje. Jesli wyjda niedrozne, to nie wiem..

Dziewczyny ja polecam Wam stronkę ovufriend.pl jest taka świetna że tyle się dowiedziałam o swoim ciele . Uzupełniając codziennie tabelkę z temperaturą ciała czy jaki jest śluz itp zajrzyjcie koniecznie są tam dziewczyny starające się o dziecko z różnymi dolegliwościami naprawdę mogą pomóc. Ja dopiero pierwszy miesiąc tak się wzięłam za siebie i już z wykresu wiem kiedy mi wypadnie owulacja, robię też testy owulacyjne te z allegro i są ok bo pojawiła się delikatna druga kreseczka więc za pare dni będzie ovu wiec pokrywa się z wykresem :D