Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga2029

KTO NAPISZE MI WYPRACOWANIE Z POLSKIEGO ZA KASEEEE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość iga2029

Witam kto napisze mi wypracownie z polskiego na temat: Obraz getta warszawskiego.Przedstaw problem na podstawie analizy fragmentu ZDĄŻYĆ PRZED PANEM BOGIEM hanny krall.odwołaj sie do calego utworu. fragment wierszu jest dosc dlugi wiec narazie nie bede go umieszczac prosze o pomoc

Gość gbthtr
"Zdążyć przed Panem Bogiem" to nie wiersz, tępa dzido :o Napisałabym, bo znam na pamięć, ale akurat nie przepadam za tą książką 🖐️

Gość dwudziesta trzydziesci
ile zapłacisz? chetnie napisze

Gość gbthtr
Poza tym, napiszesz to sama z pierwszy lepszym netowskim opracowaniem! Ile chcesz za to zapłacić? Nie szkoda ci kasy?

Gość dwudziesta trzydziesci
ja Ci na jutro moge juz napisac podaj maila lub gg

Gość Marta,23
jezeli ta twoja pindziolina -polonistka jest choc troszku mądra....vel.cwana. to zbierze te wasze wypracowania do domu....wpisze zadany temat w google....i lezysz :P za takie cos powinno sie surowo karac lenwych Tępakow jak w usa... wydaleniem z uczelni...albo i gorzej..

Gość gość
Witam, oferuję pomoc w pisaniu wypracowań w językach : angielski/niemiecki/hiszpański. listy,wypracowania, rozprawki, korekty wszelkie prace domowe : gwarancja jakości, szybkość wykonania pracy, bardzo tanio!!!! gg 2271293 maarttha4 skype work24h@o2.pl