Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueDays

brak dalszej chęci życia?

Polecane posty

Gość BlueDays

witam. mam 20lat całe życie przed sobą. właśnie- całe życie, którego nie chcę, nie mam ochoty egzystować, lecz nie mowa tu o samobójstwie, chyba że nikt by za mną nie płakał. problemem jest to, że nie widzę swojego przyszłego życia, jestem na wszystko obojętny i neutralny i nic tak naprawdę mnie nie zadowala, do tego pomimo powodzenia u płci przeciwnej nie potrafię się z nikim związać ani pokochać, nie zależy mi na niczym. chciałbym poznać Waszą opinię na ten temat. pozdrawiam

Gość ta co nie mogla spac:):):)
Jesteś za mloda żeby zaprzątać sobie głowę sensem życia. Jak się nastawiasz to tak samo odbierasz wszystko co się dookoła ciebie dzieje. Musisz tłumaczyć sobie ze wiele ludzi na świecie ma o wiele gorzej. A żyją i cieszą się każdym dniem. Nikt nam nie jest w stanie określić czy nasze życie ma sens, czy będziemy szczęśliwi bo dla jednego to co jest szczęściem dla drugiego to nudne i monotonne życie. Także glowa do góry. Z uśmiechem na twarzy sprawisz ze będziesz szczęśliwsza.

Mam tak samo a mam już prawie 25 lat. Nic w życiu nie osiągnęłam, właściwie to czuję, że je zmarnowałam. Gdybym mogła zacząć jeszcze raz, zrobiłabym wszystko zupełnie inaczej.

Pamiętajcie że to zasług świń sejmowych i nie tylko:P.Może jak poczujcie w łapkach toporek i ujrzycie świnie sejmowe przygotowane do egzekucji to wam się zachce amputować łebki:D.