Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedron@

Mąż mnie bije!

Polecane posty

Gość biedron@

Siedzę teraz i rozmyślam . nie mam z kim pogadać więc pisze na forum. siedze z podbitym, bordowym okiem,bolącym jak cholera policzkiem i 2 dużymi guzami na głowie i pytam się samej siebie dlaczego ja musiałam trafić na takiego faceta? Mój mąż mnie wykańcza! Czepia się o wszystko, krzyczy, popycha,wyzywa aż w końcu idzie mu z wielką łatwością zamachnąć sie piąchą i mnie uderzyć, skopać jak psa, wyszarpać za włosy! Mam dość ! Dużo łatwiej byłoby mi go zostawić gdybyśmy nie mieli dzieci-uciekałabym wtedy od niego nawet się nie zastanawiając! A tak trzymają mnie dzieci! Odd rodziców i rodziny , znajomych mieszkam 1000km- na drugim końcu Polski! Jestem tu sama jak palec.

Gość biedron@
A kto wie.... on ma zadatki nawet każdego pobić, jak go ktoś wkurzy!

Zostaw go i uciekaj jak najszybciej ... To będzie lepsze i dla Ciebie i dla dzieci ...!!!

Gość biedron@
Tak też myślę teraz zrobić ! Ale on nie odda mi dzieci bym je wywiozła tam do siebie! I zagraża mi że odbierze mi dzieci,że zostaną z nim!

Jak będziesz naprawdę chciała uciec od niego to zrobisz to .. wezmiesz dzieci i pojedziesz do rodziny . Oni na pewno pomaga ,a jak wiesz dzieci zawsze zostaja przy matce . On bedzie sie tylko mogl z nimi widywac ,a po tych pobiciach powinnas isc na obdukcje . miec zabezpieczenie na wszelki wypadek . Dzialaj !! jak najszybciej . Nie ty jedna jestes taka na swiecie i nie pierwsza,ktora sprzeciwi sie takiej bestii ! walcz o szacunek dla siebie i dzieci

Gość co ty pieprzysz ze
gdyby nie dzieci, to bys go zostawila??? A one co zawinily??? Jak jestes normalna matka, pedz na policje, obdukcja, dzwon na niebieska linie i do centrum praw kobiet i kombinuj jak pozbyc sie bandziora zanim was pozabija, zamiast pisac sobie na kafe! Mam nadzieje, ze to jednak prowo, bo ktora normalna kobieta siedzi i stuka w kompa po tym, jak wlasnie zostala zmasakrowana?

Gość ratuj dzieci i wywal sadyste z
domu, niech cie chroni policja, koledzy, rodzina, ktokolwiek. Niech wszyscy wiedza a Ty szukaj wszelkiej pomocy. Zrob to dla dzieci!

"ktora normalna kobieta siedzi i stuka w kompa po tym, jak wlasnie zostala zmasakrowana?" ­ taka, która co noc stara się założyć poczytną prowokację i kończą jej się pomysły.

Gość no chyba to, bo z
podbitym okiem ciezko sie wyluzowac przed kompem.

Gość krowienarowie
cóż...http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Maz-zadal-jej-36-ciosow-bagnetem-Nie-kochala-mnie,wid,14326822,wiadomosc.html?ticaid=510429

Gość wrocławska suka
przynajmniej nie jesteś starą panną.