Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filipinka 17

Pytanie do dziewczyn i chłopaków.

Polecane posty

Gość Filipinka 17

Mam takie pytanie do dziewczyn i chłopaków - jak dbacie o własną higienę ? Czy po nocy przebieracie się w inną bieliznę jeżeli nie śpicie w piżamach i czy rano myjecie intymne części ciała ?? Ja wstając rano idę do łazienki kąpię się zakładam czystą bieliznę później idę na śniadanie, po śniadaniu myję zęby i robię sobie makijaż.

Gość bdfbd
Bardzo dobrze dbasz o higienę.

Gość Filipinka 17
Może jest to do przesady ale już do tego przywykłam :)

Gość koorwa co za durny temat
:o

Gość bdfbd
Myslę, że większość ludzi właśnie tak dba o higienę;)

Gość Matłoka
Nigdy nie wiem czemu laski chodzą spać w gaciach, pocą te cipki nie wiadomo po co.

Gość bdfbd
Wcale nie jest durny, młoda dziewczyna wchodzi w dorosłość i pyta o to jak dbać o higienę osobistą, to bardzo ważne. faceci tego nie zrozumieją, bo dla nich problem nie istnieje, mogą przez tydzień łazić jak fleje i mają to gdzieś. A odpowiednia higiena jest bardzo ważna, zwłaszcza dla kobiet.

Gość Filipinka 17
Dziękuje bdfbd za wsparcie :) Wiesz ja nie zwracam uwagi na posty które podżegają do wyprowadzenia kogoś z równowagi by podejmować takie rozmowy :)

Gość Filipinka 17
Czy jest jeszcze ktoś, kto dba w odpowiedni sposób o swoja higienę a czego ja jeszcze nie wiem.

Gość Azalia :*
Ja postępuję podobnie tak samo jak ty tylko że wieczorem śpię w piżamie którą co cztery dni zmieniam na czystą . Poza tym rano tylko myję całe ciało poza włosami na głowie bo zimową porą boję się by się nie przeziębić. Po powrocie ze szkoły przebieram się w czyste ubranie codzienne a w którym wcześniej chodziłam piorę lub mama to za mnie robi. Mam duży kontakt z lodźmy więc nie mogę sobie pozwolić na to by w inny sposób się zachowywać wiec dla mnie higiena jest bardzo ważna.

Gość Filipinka 17
Ja do szkoły też zakładam czyste ubrania tylko jest z tym różnica że co odzień tego nie piorę tylko wtedy aż większa ilość się nazbiera już nie czystych ciuszków :)

Gość Filipinka 17
Czy jeszcze jest ktoś kto mógłby się wypowiedzieć w tym temacie.

a uwieczniłaś już te rytuały poranne zdjęciami na Facebooku ?

Gość meyyloo_
Ja się nie kąpię rano bo po prostu nie mam zwyczajnie na to czasu ;) jak się wcześnie wstaje,to chce się spać jak najdłużej więc rano daję sobie tylko godzinkę na ogarnięcie. Ja się kąpię codziennie wieczorem, włosy myję co drugi dzień i staram się to robić rano bo nie układają mi się one najlepiej, jakbym umyła wieczorem to rano nic z nimi nie zrobię. Bielizna zmieniana codziennie, pranie raz w tygodniu, mam na tyle ciuchów, że codziennie mogę ubrać coś innego i nie musze codziennie robić prania (zresztą, po co? Ja piorę w sobotę, oszczędność czasu, wody i prądu). Rano tylko sobie podmywam miejsca intymne :) przed założeniem czystej bielizny.

Ja tam myje się w dużej misce co parę dni - siadam w niej i zanurzam się do połowy. Majtki pożyczamy sobie nawzajem z bratem to znaczy on chodzi w nich jeden dzień ja drugi dzień a pranie ubrań obchodzimy tak często jak święta.