Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roni D

Jak byli lub będą ubrani Wasi mężowie na ślub?

Polecane posty

Gość Roni D

Zamieszczacie czasem zdjęcia swoich sukienek, a może teraz porozmawiamy o tym, jak ubrać Pana Młodego?

klasyczny czarny taliowany garnitur dobrej jakosci. biała koszula na spinki i cienki czarny krawat plus do tego kwiatek w butonierce. wszystkie ubrania kupione w Bytomiu koszule tam mają swietny kroj i jakość 250 zł ale naprawde warto :)

Gość TakaONA89
Hmm tylko, że garnitur mojego był granatowy , a ten jest chyba czarny na zdjęciu :)

A moj Malzon postanowil byc nieco retro i zazyczyl sobie szyty na miare long coat :) Sama garnitur ciemnografitowy, do tego biala koszula, kremowa kamizelka i takze kremowy fular.

Gość do nadinn
Twoj przyszly garnitur tez kupował w bytomiu? Moj tam mierzył kilka i chyba cos wybierzemy mimo ze bedzie musial miec poprawiany bo za szeroki jest w barkach albo za chudy w brzuszku:P u Ciebie wszystko ladnie pasowało?

tak idealnie lezał. wybralismy model Cerruti z tym ze taliowany bo fajnie sie uklada. z poprawkami z tego co wiem nie ma u nich problemu robią w cenie wszystko nawet koszule mozna poprawic jesli nie lezy :)

Gość miidomi
Mój przyszły mąż będzie również w garniturze. Ciemny grafit, taliowany. Jedyną poprawką było wydłużenie troszkę rękawów ponieważ z racji, że jest szczupły wzięliśmy na 182 zamiast 188. Ten idealnie leżał w barkach i brzuchu, a rękawy nie były problemem. Srebrny krawat, klasyczne buty. I wyglada super:) nawet nie sadzilam, ze moze tak przystojnie w gajerze wygladac, do tej pory sadzilam, ze mu to nie pasuje, bo na codzien nie nosi, w ogole nie nosi. I super niespodzianka, podoba mi sie w nim cholernie:)

Gość wstyd i hańba
w piżamie