Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillla25

Przestał się starać...

Polecane posty

Gość kamillla25

Na początku o mnie walczył starał się, bo bardzo chciał ze mną być. Jesteśmy ze sobą pół roku (ponad) i już się nie stara, tak jakby wiedział że i tak mnie nikt nie zabierze bo jestem tylko jego, bo czesto mu to mówię, że jestem tylko jego. co zrobić?

Gość kamillla25
odpowie ktoś?

Gość a co?
rozumiesz pod pojeciem, ze przestal sie starac?

Gość prawictwo pospolite191
faceci lubia poruszaacy sie cel .. Rozkladasz nogi i sie nie ruszasz dlatego mu sie znudziło ..Spróbuj zrobic inaczej - spróbuj zacznąć biegać z rozłożonymi nogami . Wtedy zacznie sie znowu starać

Gość prawictwo pospolite191
faceci lubia poruszający sie cel ..

Gość Eeerrr
No to przestan mu to mowic! I w ogole to jak to jestes tylko jego, gadasz mu takie pierdoly, on obrasta w piorka, a ty sie potem zalisz na kafeterii - jakas dziecinada! A czemu myslisz sie nie stara? Bo pewno za nim biegasz, dogadzasz, zawsze jest tak, jak on chce, uslugujesz, slodzisz i zaglaskalabys na smierc. Jesli nie ma miedzy Wami partnerstwa, to zawsze jedno z Was bedzie sie musialo bardziej starac, zeby zwiazek utrzymac, niestety bedziesz to ty...

Gość jestem Twoja imienniczka
moj tez sie nie stara :/ przestal po 2 latach :/ jestesmy razem :/ ja robie kolacyjki, kupuje bielizne, prezenty bez okazji, pisze listy milosne a on... phuuh jak ja nie zaproponuje to nawet mnie do kina nie zabierze :/ zdobyl i tyle

Gość a co?
Ale jestescie przewrazliwione. Przestal sie starac, bo osiagnal to, co chcial, czyli was zdobyl. A teraz ma pewnosc, ze jestescie razem i traktuje to jako zwiazek partnerski.Wie, ze nie musi zabiegac o wasze wzgledy, wiec tego nie robi, ale nie znaczy to, ze nie zalezy mu na was.