Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam się na to

Zbrylanie proszku w szufladzie pralki

Polecane posty

Gość wkurzam się na to

to wina proszku czy pralki? skłaniam się ku proszkowi, bo wcześniej miałam inny i nie było tego problemu.

Jakiej marki jest proszek ? Bo do kolorow uzywam zelu np.persil czy kapsulki ariel (lepiej pierze i sie wyplukuje ) a do bialego proszek dosia lecz wsypuje go do do bebna

Gość wkurzam się na to
zdziwiłam się troche, bo zbryla mi się Vizir do kolorów. a myślałam, że jest w miare dobry a tu dupa

Gość Nataliaxxxx
Witaj, Mam dokladnie taki sam problem z vizirem do kolorow i do bialgo. WcEsniej uzywalam kapsulek pioracych ariela i wiadomo, nic nie zostawalo ani w bebnie ani w szufladzie, ale z racji oszczednosci przerzucilam sie na vizir i masz babo!

Gość wkurzam się na to
beznadzieja, a w reklamach niby takie cudo. ciekawe co by bylo gdybym wsypywała do bębna, ale boje się przy ciemnych rzeczach, że zostawi ślad czy coś. ostatni raz kupiłam vizir

A to już bardzo ciekawe, bo mi też pozostaje zbrylony proszek w szufladce pralki. Dzieje się to teraz, a tę pralkę mam od ponad 5 lat, więc to nie może być wina pralki, bo nigdy wcześniej tak się nie działo. A jeszcze ciekawsze jest to, że zbryla mi się vizir do kolorów. Chyba jakość spadła, bo na pewno w ciągu tych 5 lat, co mam tę pralkę, nie raz miałam vizir do kolorów i tak nie było. Szkoda mi czasu na czyszczenie szufladki i teraz wsypuję proszek bezpośrednio do bębna, nawet jak piorę ciemne rzeczy. Zwracam tylko uwagę wtedy na to, żeby nie przeładować bębna, żeby się dobrze wypłukało i nie ma problemu.

Gość Vizir Srizir
Mnie tez sie zbrylał wizir.Szkoda mi było pralki ,bałam się ,że gdzieś coś się zatknie i więcej będzie mnie kosztować naprawa,niż proszek,więc proszek wyrzuciłam ,choć z cięzkim sercem bo nie lubię marnować.

Gość Vizir Srizir
Zapomniałam dodać ,że z żadnym innym proszkiem nie miałam tego problemu.Na wizir szkoda pieniędzy.

Gość Swigutowaaaaa
Mnie sie tak działo zarówno z Vizirem jak i Persilem!!!! przestałam wsypywać proszk do szyflad, tylko od razu do bębna. Nie będę rezygnować z tych proszków bo są skuteczne. A mam naprawde dużżżżo prania:)))

Gość Vizir Srizir
Ja tez mam dużo prania.Dla mnie persil za bardzo śmierdział chemią(ale to akurat moja opinia) i wszelkie dodawanie plynów do płukania nie skutkowało oraz ubrania mi mocno blakły.Najlepszy i najskuteczniejszy proszek to Ariel,niestety przy tak częstym praniu nie stać mnie na niego.

Gość wkurzam się na to
właśnie przed Vizirem miałam Persil, zapach taki sobie ale przynajmniej nie robił syfu w szufladce, no coś strasznego. bo gdyby to był jakis proszek z biedronki nie zdziwiłoby mnie to. faktycznie jakość spadła, nie warto

Gość roladinia
kupuję na targu niemieckie proszki i płyny i nigdy nie ma problemu a zapach o niebo lepszy

Gość martus 2833
Ja od niedawna używam do prania kapsułek, obecnie mam możliwość testowania kapsułek z Vizira Original Fresh. Problem zabrudzonej szuflady zniknął natychmiast :) Kapsułkę umieszcza się bezpośrednio w bębnie pralki, rozpuszcza się nawet w niskich temperaturach. Służą do prania zarówno ubrań białych jak i kolorowych, kapsułki dopierają nawet bardzo zabrudzone tkaniny. To wszystko sprawia, że użycie kapsułek jest wygodne i szybkie :) Polecam wszystkim!!!

U mnie byl ten sam proeblem i zminilam dwie rzeczy: uzywam plynow do prania i wlewam je prosto do bebna :) Moja mam mi podsunela ten pomysl i jest swietny. Pozatym plyny z Perwoll-a sa jak dla mnie 100 razy lepsze niz proszki do prania.