Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinakarolinaa

Czy takie buty będą wygodne przy dziecku?

Polecane posty

Gość karolinakarolinaa

Chciałabym kupić jakieś buty na koturnie na wiosnę, kompletnie się na tym nie znam zawsze kupowałam buty na płaskiej podeszwie, kozaki lub adidasy. Chciałabym wreszcie wyglądać bardziej kobieco na spacerach i zakupach z moim 1,5 rocznym synem, czas zmienić garderobę! mam 26 lat a zawsze ubierałam się bardziej na sportowo, w pracy nosiłam ''mundurek'' więc nawet nie musiałam się specjalnie wysilać z ubraniami. Co myślicie o takich butach?? będą wygodne i czy w ogóle są ok? a może coś doradzicie? http://moda.allegro.pl/super-promocja-przepiekne-botki-755-black-r38-i3109208108.html

Dla mnie takie kopyta za cholerę nie są kobiece. Już wolę czółenka na koturnie.

Gość to ja zadam pytanie
dla mnie przy dziecku odpadają

Jeśli całe życie chodzisz tylko w płaskich to musisz przymierzyć i sama stwierdzisz czy będzie Ci wygodnie. Dla mnie 10cm to nic, jedynie wózka po schodach nie nosze

Gość karolinakarolinaa
Możesz mi pokazać te bardziej kobiece czółenka? nie znam się na tym a nie chcę chodzić wiecznie na płasko, obcasy odpadają bo nie umiem na nich chodzić koturny wydają mi się stabilne.

Gość fhvffjj
Jak dla mnie też kobiece nie wq

Aha a same te buty - model jakiś taki nijaki, ale to akurat kwestia gustu bo moje mogą nie podobać się Tobie ;) Jednak te są po prostu gównianie zrobione

ja tez bym raczej nie polecała na spacery z dzieckiem - ale przeciez nie obcas zdobi kobietę! można znaleźc mnóstwo subtelnych, kobiecych butów na płaskim obcasie

No kopytka - faktycznie Miarka :-) pomijając już gusta, to te buty są raczej wybitnie jesienne dla mnie. Nie lepiej jakieś stylowe mokasyny? Ew. zwykłe pantofle na niewysokim obcasie?

Gość karolinakarolinaa
Dziewczyny ale ja już nie chcę chodzić na płasko!!! :(

ważne, żebyś tez wiedziała, że koturny tylko wyglądają stabilnie - noge można zwichnąc tak samo łatwo jak na obcasach, zwłaszcza, jak buty są za kostkę twój wybór, ale na praktykowanie na obcasach wybrałam niższe buty i raczej pochodziłabym najpiew bez dziecka - bieganie za półtorarocznym synem w 10cm koturnach brzmi trochę hardcorowo dla kogoś kto zawsze chodził na płaskim ;)

Gość karolinakarolinaa
A te buty z linka to takie przykładowe, nie wiem co jest teraz po sklepach, jeszcze nie chodziłam nic mierzyć, więc pytam orientacyjnie :)

spróbuj może coś niższego sobie kupić na początek: 5-7 cm, wyższe nie są ani zdrowe, ani się w nich ładnie nie chodzi jak się nie ma wprawy

Gość karolinakarolinaa
Te z linka Malutkiej 100000 były by lepsze?? mają 8cm i chyba są bardziej wiosenne niż jesienne?

i właśnie - wąskka kotyrna jest mniej stabilna niż niewysoki obcas, obcas nie szpilka

Gość karolinakarolinaa
Kurczę nawet nie wiem jak się chodzi w 10cm butach ;) macie rację chyba bym nie dała rady, chciałabym kupić jakieś nie zbyt eleganckie buty takie i na spacer i na zakupy.

Gość ja w takich
smigam

Gość TE mi się podobają
allegro.pl/najnowszy-hit-od-karino-ten-styl-polbuty-39-smile-i3103329050.html

Gość karolinakarolinaa
Co ubieracie do takich butów płaszczyk wiosenny czy kurtkę? widziałam fajne ramoneski ale jestem kompletnym beztalenciem w modzie i pewnie i tak bym ubrała coś nie tak do niej ;)

Wiesz co ja np mam takie http://www.czasnabuty.pl/data/gfx/pictures/large/4/1/2314_5.jpg te niebieskie. Nie są raczej typowo "kobiece", ale akurat mi wygodne. Z tym, że to jest kwestia gustu jedne lubią "kopytka" inne nie ;) Mam jeszcze takie wiązane http://img.szafa.pl/ubrania/0/009466640/1331419512/koturny-betler.jpg i do połowy ciąży je nosiłam

Gość karolinakarolinaa
Kiedyś miałam podobne czółenka i były wygodne, nie wysokie chyba takie będą najlepsze :) dzięki dziewczyny :)

Gość karolinakarolinaa
Mała blondynka te buty są piękne :) ale chyba wysokie?

Gość karolinakarolinaa
Mam jeszcze pytanie, zamszowe czy z eko skóry itp lepsze?

Gość karolinakarolinaa
One są mega zabójcze!

Takie wysokie wole obcasy, koturn to już 11cm dla mnie max w wyglądzie ;) Ale tam gdzie kupowałam swoje mieli chyba też takie podobne właśnie koło 11cm