Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinkap

przedszkole

Polecane posty

Gość ichigo
Ale oczywiście 192 pkt w każdym przypadku, czyli w pierwszego wyboru 192, w następnym też 192 i trzecim 192... a nie w każdym 64 i liczysz 3 razy 64 = 192 :) Piszę tak tylko na wszelki wypadek, bo naprawdę różnie ludzie liczą. A tak jak są te pozycje przedszkolne to są punkty liczone do każdego przedszkola osobno i ich się nie sumuje...

Gość aniasssa
nie sumowałam:) do kazdego przedszkola po 192 punkty.

Gość korakorag
to za co tyle punktów dostałaś?

Gość aniasssa
chyba za to ze bardzo blisko przedszkola mieszkamy, pracuje i odprowadzam składki, mąż mieszka za granica-jesteśmy w separacji a ja sama wychowuje dziecko, nie wiem co jeszcze chyba tylko to

Gość ichigo
no to jeśli tak to nie martw się... dostaniecie się bez problemu... och, żebym ja miała więcej niż 100 pkt to bym już gratulowała małemu przedszkolakowi :)

Gość mamusinkap
witajcie dzwoniłam do mojego 1 wyboru i jest ok 200 podań, załamka, 2 dzieci na 1 miejsce

Gość Klaudynka66666
Czasem ciężko jest się dostać do przedszkola. Mi się udało od razu, bo od razu startowałam do prywatnego - Złota Rybka w Warszawie - http://przedszkole.warszawa.pl/

Gość ichigo
Hej, hej :) Jak tam u Was? Moje dzieciaki się dostały!!!!!! Córeczka do pierwszej klasy do szkoły pierwszego wyboru a synek do przedszkola też pierwszego wyboru !!!!!! Dzisiaj z radości chyba będę cały dzień podskakiwać i się cieszyć :D:D:D Piszcie, kochane, czy też się dostałyście.

Gość bbvbvasdddfdfdd
moja sie nie dostala.

Gość mamusinkap
mój się dostał hurrrraaaa! gratulacje ichigo

Gość mamusinkap
mój też 1 wyboru z szoku nie wychodzę

Gość ichigo
mamusinkap, nasze gratulacje :) super, super.... bbvbvasdddfdfdd - a w jakiej dzielnicy składaliście podania?

Gość mamusinkap
aj, normalnie powietrze ze mnie zeszło przedszkole jest super i najblizej naszego miejsca zamieszkania fajnie, że nam obu sie udało i fajnie, że pamiętałaś, zeby tu napisać koleżance, której sie nie udało właśnie, gdzie składałaś podanie?

Gość bbvbvasdddfdfdd
ja iny rejon polski.

Gość juka___juka
smutna mamo, co u ciebie? dostało sie twoje dziecko?

Gość mamusinkap
bbvb... aha, a skąd jesteś? tak cieżko tam było? no u nas zresztą też, bo 2 razy więcej dzieci niz miejsc

Gość bbvbvasdddfdfdd
pomorze. stracilam prace i corka nie przeszla dalej.

Gość mamusinkap
aha, moze złóż odwołanie

Gość lila333
a ja polecam przedszkole Pszczolka Maja- sadze ze tam nie bedzie takich problemow, a jestem naprawde zadowolona, moja corka tym bardziej :) www.przedszkolepszczolkamaja.pl

Gość gość
a wy gdzi eposylacie swoje brzdace?

Gość gość
Starszy syn juz chodzi do http://www.elfik.pl/ - od tego roku zapisalismy mlodsza corke. Mamy nadzieje ze rownie mocno spodoba jej sie jak starszemu;)

Gość gość
Moja chodzi do www.wielkaprzygoda.com w Gdańsku, polecam jeśli ktoś zainteresowany niepublicznym przedszkolem w tym mieście. Zajęcia naprawdę ciekawie przeprowadzone, córka strasznie się początkowo bała zostawać w przedszkolu nie minęło parę dni, teraz ciężko ją stamtąd zabrać ;p

Gość gość
zdaje się, że 800 - 1200 zł za miesiąc... chociaż to informacje z tamtego roku, a podobno teraz ceny trochę pospadały, bo jest duża konkurencja na rynku... a u Was??

Gość gość
Polecam też www.wielkaprzygoda.com . Moja córeczka uwielbia to przedszkole. Codziennie mają jakieś ciekawe zajęcia :)

Gość gość
Moje dziecko chodzi do świetnego, prywatnego przedszkola www.promyk.szczecin.pl w Szczecinie i jeżeli jesteście z tego miasta lub okolic to polecam wam to miejsce. Mój synek bardzo dobrze się tam rozwija.

Gość Patrycja

Ja posłałam mojego synka do przedszkola w Gdańsku i przedszkole nazywa się "Wielka Przygoda". Jestem z tego przedszkola bardzo zadowolona i nie zamieniła bym ich na inne. Dzieci mają fachową opiekę, ciekawe zajęcia i często są na wycieczkach autokarowych.