Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malagosia3566

NEGATYWNY test a jednak ciąża

Polecane posty

Gość Malagosia3566

Byłyście w takiej sytuacji ? Okres spóźnia mi się już 5 dni, wczoraj robiłam rano test ale wyszedł negatywny.. Nie wiem co o tym myśleć ? Czy test może się mylić, czy na pewno w ciąży nie jestem ??

Gość Malagosia3566
???

nie masz Co sie martwic okres moze sie spoznic do 2 tygodni zrób jescze raz test za 3 dni i jak negatywny to mysle ze nie jetes w ciazy

Gość Malagosia3566
aha, myślisz że po tych 3 dniach ciąże już wykryje ??? bo boje sie ze wpadlam

Gość ja bym sie ..
osobiście znam przypadek kiedy testy wychodziły negatywnie do niemal 3 mc ciazy. Koleżanka miała juz kartę, słyszała serduszko,zdjęcie usg tez było a testy dalej ujemne. Lekarz jej powiedział,że tak się zdarza,no i mozna trafić na jakiś felerny. Więc na Twoim miejscu zrobiłabym bete, tu już nic oszukańczo wyjść nie może :)

Gość Malagosia3566
jaki był tego powód ? i ta koleżanka jakie miała inne objawy ciązy ? ja w dniu @ miałam jedynie troszkę śluzu takiego blado różowego a tak po za tym nic nawet kropli krwi. A teraz leci mi śluz taki mleczny jest go nawet sporo i jak leci to mam wrażenie że to @ a tu nic ;/

Gość noo mnie pozytywny
wyszedł po 2 tyg od spodziewanej dopiero

Gość wifigdansk
moze troche odbiegne od tematu ale ogladalam ostatnio program "prosto z porodówki" i byla taka sytaucja ze urodził się chłopczyk a rodzice mysleli ze to dziewczynka bo przez całą ciażę USG wskazywało wyraznie na dziewczynke,wiec kiedy się urodził to mieli taka mine ze ...normalnie bezcenne.tak,ze te urządzenia tez nie sa do konca 100%-towej pewnosci. pierwsze ich słowa (bo tam bylka całą rodzina)"ale jakto?" zrestza jak bylam w 1 ciaży to mi tez wyszedł wynik negatywny a jednak bylam,mysle ze to za szybko by cos stwierdzić,5 dni po to jeszcze nic nie wskaze.

Gość ja tez...
Ja tez mam wlasnie to samo. Powinnam miec 3tyg temu okres, a tu go ani widu ani slychu... Trzy testy robione w roznych dniach wyszly negatywnie... I teraz badz tu madra. :( jedyny sposob to sie udac do lekarza. Ale pamietaj, jestem z Toba, nie jestes sama w takiej sytuacji! :)

Gość Malagosia3566
dzięki :) no nic poczekam jeszcze kilka dni i najwyżej powtórzę test a jak okres się nie pojawi to do gina się wybiorę ale wolałabym wiedzieć na czym stoję

Gość nienienienie
ja też tak miałam okres mi się spóźniał zrobiłam testy i dopiero trzeci wyszedł pozytywny

Gość karolinaa84
ja mam 2 dni po @ robiłam w dniu spodziewanej @ i negatyw ale ja bym bardzo chciała być w ciązy

Gość Malagosia3566
a masz jakieś objawy ciązy ? kiedy powtórzysz test ? jak zrobisz drugi to daj znać co wyszło

Gość Malagosia3566
?

Gość karolinaa84
objawy jak przed@ troche bolą piersi, czułam lekkie zawroty głowy ale już chyba przeszło, zimno mi ciągle, brzuch pobolewa i też taki śluz jakis

Gość karolinaa84
jak zrobisz test albo dostaniesz @ to daj znac

Gość Malagosia3566
jaki ? ja mam taki mleczny i jest go nawet sporo

Gość Plastikowa
Miałam taką sytuację. Robiłam dwa testy ciążowe, oba wyszły ujemne. Poszłam do ginekologa i okazało się, że to 7 hbd :) mijają właśnie 3 miesiące odkąd urodziłam córcię :)

Gość Malagosia3566
plastikowa --> a jakieś objawy ciązy miałaś kiedy te testy robiłaś ?

Gość Bądź sobą
co do usg i płci... są częste pomyłki... Siosiorek się zawinie tak że lekarz myśli, że to pępowina lub pępowina ułoży się tak, że lekarz myśli, że to sisiorek... Najbardziej wiarygodne jest usg 3d... Co do autorki, ja bym nie wydawała na testy tylko poszła zrobić bete ;)

Gość Plastikowa
Sugestia robi swoje. Wcześniej, jak spóźniała mi się miesiączka, to miałam WSZYSTKIE obiawy hehehe. Teraz nie bardzo. Następnego dnia po wizycie u lekarza (w sobote) mnie zemdliło. Było mi niedobrze przez równe 5 tygodni i również w sobote przeszło :) Zaczął mnie też pobolewać brzuch, tak jak przy miesiączce. Ale to dopiero za kilka dni. Jak już wiedziałam :) Nie popadaj w panikę, jeśli się zabezpieczałaś, to nie ma co się denerwować. Przesunięcia się zdarzają, zwłaszcza, że zaczyna się przesilanie wiosenne :)

Gość Malagosia3566
no właśnie raz mogłam wpaść

Gość karolinaa84
śluz taki biały ale niezbyt dużo ale chyba będę mieć @

Gość Malagosia3566
skąd wiesz że będziesz mieć ? mnie brzuch boli nadal ale @ nie ma.. już raczej nie dostanę. jeszcze tego dnia co miała być to miałam trochę śluzu takiego blado rózowego a skoro do tej pory nic się nie rozkręciło to już nie sądzę że się zjawi

Gość karolinaa84
I jak Małgosia? u mnie nadal brak@ ale w każdej chwili moze by bo brzuch pobolewa ale testu jeszcze nie robie

Gość Malagosia3566
okresu nadal brak, ale testu jeszce nie robilam

Gość karolinaa84
zrobiłaś test? ja jeszcze nie, brzuch ciagle boli

Gość Malagosia3566
to moze jutro razem rano zrobimy ? i zobaczymy co wyjdzie ile ten okres juz ci sie spoxnia ?

Gość karolinaa84
zrobiłam test w niedziele rano - negatyw po południu dostałam @ jakoś strasznie smutno:( owulacja się chyba przesunęła bo mój cykl trwał 36 dni

Gość pennyyyy
dziwię wam się, że nie idziecie na badanie krwi tylko robicie apteczne badziewia. ja 2 razy byłam w ciąży i test apteczny jej nie wykazał, dopiero po 10 dniach spóźnienia blada krecha, ledwo co widoczna. test reaguje na stężenie hormonu bhcg. było niskie, bo ciąże się źle rozwijały i test ich nie wykazał. gdybym leciała od razu na krew, to może byłyby do uratowania. teraz tak zrobiłam w dniu @ na test z krwi i z labu prosto do gina po zastrzyki.