Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nolife_edi

Czy zakończyć związek?

Polecane posty

Witam, doskonale zdaję sobie sprawę, że mój problem może być błahy. Jednak dla mnie stanowi to poważny dylemat. Od 3 miesięcy jestem w związku i na początku mój chłopak utrzymywał ze mną częsty kontakt; telefoniczy, GG lub po prostu sms-y. Rozmawialiśmy albo codziennie albo mniej więcej co dwa dni. Mój chłopak bardzo nalegał ,żebyśmy byli razem i zdecydowanie twierdz, że ten związek jest dla niego bardzo ważny i ,że jestem dla niego częścią rodziny. Jednak ostatnio coś się zmieniło. Całkowicie przestał się ze mną kontaktować,gdy do niego dzwonie lub sms-uje to nie daje znaku życia. Czasami odbiera telefon. Spędza czas z kolegami i zaczyna unikać spotkań, które razem planujemy. Nie jestem typem dziewczyny, która wymusza na partnerze poświęcenie swojego czasu całkowicie. Chce ,żeby miał czas również dla siebie i dla rodziny. Bardzo mi na nim zależy .Jednak powoli zaczynam się zastanawiać, czy nie lepiej będzie jak zakończę ten związek. Co prawda każda spędzona z nim chwila jest dla mnie bardzo cenna , jednak coraz częściej zastanawiam się, czy nie będzie on jednak bardziej szczęśliwy gdy zakończymy związek. Nie rozumiem jego podejścia...dlaczego przez ponad miesiąc tak bardzo chciał być ze mną w związku i nieustannie o to zabiegał skoro teraz mam wrażenie ,że mnie unika i nie jest mną już zainteresowany?