Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakieta1234

Co mi jest?

Polecane posty

Gość rakieta1234

W grudniu wzięłam 1 opakowanie tabletek anty. z kolejnego opakowania wzięłam tylko 5 tabletek ale przerwalqm bo się po nich strasznie źle czułam. Ostatni normalny okres miałam w połowie stycznia, w lutym miałam od 14-17 brązowe skąpe plamienia. Do dzisiaj nie dostałam okresu. Zrobiłam test wyszedł negatywnie. Byłam u ginekologa i stwierdził że mam "coś"w jajniku nie jest to torbiel bo jest bez płynu. Endometrium mam 5.4mm i mam " miękką macicę. Lekarz kazał mi zrobić beta HGC które wynosi 1,20.przy 0.0-5.0 jest wynik ujemny od 1.20- 430147 jest 1-10 tydzień. Lekarz stwierdził ze nie.jest to ciąża pozamaciczna. Od wizyty w poniedziałek u ginekologa mam non stop gorączkę 38.5-39.7 stopni. Temp. spadajak wezmę panadol albo nurofen do 37.5 ale zaraz znowu idzie do góry. Mam ciśnienie krwi 80/60 i jestem ogólnie bardzo słaba. Cały dzień śpię. Od jakiś 2 tygodni odrzuciło mnie od jedzenia co zjem to mnie odrazu mdli. Co może być nie tak? Zaczynam się bać

Nie znam się, ale możliwe że to jednak może być ciąża albo torbiel? Ja bym poszła prywatnie do ginekologa, po kolejne wyniki.