Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Zapytanie mam

Olejki do cia艂a

Polecane posty

Go艣膰 Zapytanie mam

Chyba chc臋 si臋 przerzuci膰 z drogeryjnych balsam贸w na naturalne oleje. Polecicie mi jaki艣? 呕eby dobrze od偶ywia艂 such膮 sk贸r臋. Czy ka偶dy taki olej mo偶na stosowa膰 w przypadku 艂uszczycy? Na co zwraca膰 uwag臋 przy wyborze? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zapytanie mam
W艂asnie czytam o kokosowym, makademii i oleju z orzecha laskowego. Czy kto艣 z Was je stosowa艂a i mo偶e da膰 cenne wskaz贸wki i informacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .wredna j臋dza
Mam atopowe zapalenie sk贸ry, bardzo si臋 lubi臋 z olejem kokosowym. W艂osy tak偶e nawil偶am nim :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytanie mam
Podoba mi si臋 te偶 opis oleju z og贸recznika lekarskiego, z dzikiej r贸偶y i mas艂o shea.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytanie mam
Podoba mi si臋 te偶 opis oleju z og贸recznika lekarskiego, z dzikiej r贸偶y i mas艂o shea.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytanie mam
Wiem ze ten olej ma posta膰 jakby sta艂膮. Jak go rozpuszczasz, jak wygl膮da aplikacja? Jaki najlepiej kupi膰? T艂oczony na zimno / ciep艂o? Prosz臋 o informacje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie on.
arganowy jest bardzo dobry. osobiscie jeszcze nie stosowa艂am, ale zamierzam kupi膰 i stosowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .wredna j臋dza
Ma posta膰 sta艂膮, ale nie bardzo tward膮. Bior臋 na r臋ce pojemno艣膰 艂y偶eczki i roztapiam w d艂oniach. :) Mam nierafinowany

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz dodawa膰 do k膮pieli zwyk艂ej oliwy z oliwek, tylko wcze艣niej we偶 szybki prysznic i umyj si臋 myd艂em do sk贸ry alergicznej, bo oliwa zostawi na ciele lekko t艂usta warstw臋. Potem juz nie musisz u偶ywa膰 balsam贸w ani olejk贸w. A na sucho polecam mas艂o shea ( np. stara mydlarnia albo BU), lub olejek arganowy , je艣li ci臋 sta膰 :}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytanie mam
A偶 poszuka艂am w internecie informacji, bo si臋 przestraszy艂am, 偶e kosztuje kilkaset z艂otych :D

Udost臋pnij ten post

Z ca艂膮 pewno艣ci膮 nie kosztuje tyle co oliwka dla dzieci:}. w aptece kupisz olejek z Galenici za 100 i troch臋, w mydlarni jakie艣 50-60.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytanie mam
Tak, widz臋, 偶e wi臋cej kosztuje, dro偶szy od innych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciocia dobra rada ;)
Przy 艂uszczycy czy innych dolegliwo艣ciach sk贸rnych to najbardziej warto艣ciowym olejem b臋dzie kokosowy, bo dzia艂a antybakteryjnie i przeciwgrzybiczo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewdff
przy 艂uszczycy polecany jest olej 艂opianowy firmy nami z apteki.

Udost臋pnij ten post

Polecam jak osoba wcze艣niej olejek arganowy. Doskonale nawil偶a wysuszon膮 sk贸r臋 i co przede wszystkim dla alergik贸w jak np dla mnie jest istotne jest produktem naturalnym nie uczulaj膮cym. Stosuje go przede wszystkim na w艂osy, bo by艂y bardzo wysuszone teraz niejedna kole偶anka mo偶e mi pozazdro艣ci膰 ;) Podziel臋 si臋 swoim miejscem zakupu jakby kto艣 chcia艂 skorzysta膰. Zamawia艂am w wielu miejscach ale tu na prawd臋 w por贸wnaniu do innych s膮 bardzo dobre ceny oraz szybka wysy艂ka ;) http://e-fito.pl/szukaj?tag=olej+arganowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asneta
Wiele kobiet spekuluje na temat dzia艂ania olejk贸w do cia艂a jako idealny spos贸b na piel臋gnacj臋 bo przecie偶 istniej膮 jeszcze r贸偶nego rodzaju mleczka itp. No ale aby rozwia膰 wszelkie w膮tpliwo艣ci polecam zajrze膰 na https://rodzinazdrowia.pl/naturalne-olejki-eteryczne-odprez-umysl-i-cialo Gdzie dowiemy si臋 ile relaksu i jak dobry wp艂yw na nasz膮 cer臋 maj膮 olejki eteryczne. Jak dla mnie bomba. A co Wy o tym s膮dzicie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat w moim przypadku wystarczy艂 po prostu olejek do cia艂a HB - tzn. Hildegard Braukmann. Z tego co widz臋 po sobie, to systematyczno艣膰 ma tutaj ogromne znaczenie i naprawd臋 wida膰 mocn膮 przemian臋 stanu cery. Jakie by艂y wasze do艣wiadczenia? Co uda艂o si臋 wam uzyska膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olejek trzeba wybra膰 indywidualnie do rodzaj贸w w艂os贸w. To 偶e jeden pom贸g艂 jednej osobie nie oznacza, 偶e pomo偶e drugiej. Zobaczcie od czego zale偶y skuteczno艣膰 olejowania: https://mlodzinadorobku.pl/oleje-do-olejowania-wlosow/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janinna55
Stosuj臋 teraz Sensual Oils, olejek do cia艂a Argan + WitC od Bielendy i musz臋 przyzna膰 偶e jest bardzo dobry. Dobrze poprawia j臋drno艣膰 i elastyczno艣膰 sk贸ry, dla mojej cery jest najlepszy. Warto go kupi膰, cena nie jest wysoka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patii23r
Ja polecam https://www.ichemia.pl/761,maslo-arganowe-z-olejkiem-kokosowym-100g.html jest naturalny 艣wietnie nawil偶a sk贸r臋. Pierwszy raz zam贸wi艂am go jakie艣 kilka mce temu, a na chwil臋 obecn膮 nie rozstaj臋 si臋 z nim na krok. Jako艣膰 na najwy偶szym poziomie POLECAM..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila

ja od niedawna zacz臋艂am stosowa膰 olejek bio oil i jestem zadowolona,聽 cia艂o po nim bardzo ladnie pachnie, jest nawil偶one, sk贸ra stala si臋 j臋drniejsza, na pewno lepszy od tych wszystkich balsam贸w co do tej pory u偶ywa艂am.

Udost臋pnij ten post

Ja od kilku miesi臋cy u偶ywam olejku Afra, kt贸ry nie tylko nawil偶a ale i pi臋knie pachnie. Jest idealny dla os贸b poc膮cych si臋, gdy偶 zapach olejku Afra utrzymuje si臋 przez ca艂y dzie艅. Idealny na lato. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Nigdy nie u偶ywa艂am olejk贸w do cia艂a, ale dosta艂am od kole偶anki na urodziny olejek Busajna. Zapach super, spr贸bowa艂am i musze przyznac 偶e wbrew moim przypuszczeniom super si臋 wch艂ania. Niczym krem, balsam. Ale sk贸ra jaka po nim...no rewelacja. Delikatna, g艂adka, nawet podra偶nienia 艂agodzi, 艂uszczac膮 si臋 czy przesuszon膮 sk贸r臋. Czesto mnie kosmetyki uczulaj膮 ten jest dla alergik贸w tak偶e, ma same naturalne sk艂adniki, nawet w ci膮偶y mo偶na u偶ywac. Zadowolona jestm bardzo. I tak znalaz艂am ulubiony kosmetyk do cia艂a

Udost臋pnij ten post

COCONUT MIRACLE - Olejek do cia艂a firmy Efektima jest super! Super od偶ywia i regeneruje sk贸r臋, od kilku miesi臋cy u偶ywam i nie tylko 艣wietnie nawil偶a, ale ma pi臋kny zapach. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Uwielbiam olejki do cia艂a i specjalne produkty do masa偶u. Od lat z nich korzystam i lubi臋 testowa膰 nowo艣ci w tym temacie.聽

Udost臋pnij ten post

znalaz艂am ostatnio wspania艂y olejek do cia艂a ale niezwyk艂y bo perfumowany. Nie tylko nawil偶a super sk贸r臋,a le i przyjemnie pachnie. Nuta cytrusowo egzotyczna. Co艣 wspania艂ego ten Olejek wonny Afra. Zapach utrzymuje si臋 na ciele do 12 godzin, nie zmywa si臋, tak wsi膮ka jakby w sk贸r臋. No super jest

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰