Gość Gretta_ Napisano Maj 31, 2020 A ja polecę oliwkę dla dzieci w żelu. Bardzo praktyczna i wydajna, delikatny zapach. Johnson baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jillie 0 Napisano Czerwiec 1, 2020 14 godzin temu, Gretta_ napisał: A ja polecę oliwkę dla dzieci w żelu. Bardzo praktyczna i wydajna, delikatny zapach. Johnson baby. Johnsons to klasyka, tez lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia123 0 Napisano Czerwiec 1, 2020 Ja dolewam oliwki do kąpieli i sprawa załatwiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olssil 0 Napisano Czerwiec 18, 2020 Wypróbuj olejek kokosowy od efektimy - cuuuudo!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandra.reika 3 Napisano Lipiec 23, 2020 Zgadzam się. Używam tego olejku kokosowego od Efektimy i mogę Wam powiedzieć, że skradł moje serce... Na prawdę godny polecenia produkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisii77 1 Napisano Marzec 6, 2021 /uwielbiam ten Olejek perfumujący do ciała Afra, zapach egzotycznych owoców, uwielbiam go. A jak po nim delikatna, przyjemna w dotyku skóra zostaje. Mój kosmetyczny nr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tereniaw 0 Napisano Marzec 2, 2022 A ja osobiście uwielbiam tez naturalny Olejek Busajna. Doskonale nawilża i ujedrnia. Pozbyłam się cellulitu odkąd go stosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Listopad 27, 2022 Świetny wybór olejków do ciała, twarzy czy na włosy mają w tym sklepie Pachnąca Kraina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Luty 5, 2023 busajna najlepszy olejek ze sklepu pachnacakraina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 24 Marzec Olejek Busajna jest świetny, skóra po nim pieknie pachnie, super ja nawilża, ujędrnia. Jest jak wyprasowana. Uwielbiam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach