Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska111111111111

Kawalek papieru tlaetowego

Polecane posty

Gość Miska111111111111

Jestem z moim M juz prawie rok. Miedzy nami wszystko idzie swietnie i bardzo syzbko zblizylismy sie do Siebie. Ostatnio aby pokazac mu, ze jestem cala jego postanowilam zgodzic sie wreszcie na seks oralny. Nigdy tego nie robilam ale jakos sie przelamalam, mimo, ze jest bardoz owlosiony w okoicahc intymnych. W trakcie calowania go tam zauwazylam malutki kawaleczek papieru toaletowego miedzy jego posladkami. Oderwalam go i schowalam pod koldre. Nie wiem co sobie myslec. Nie mieszkamy razem i nie wiem jak wyglada u niego higiena. Nie smierdzi, jest zadbany i uzywa drogich perfum. Powiedziec mu o tym? Nie wiem czy po zlaatwianiu sie biere prysznic bo ten papierek troche smierdzial.

Gość Aneetteee
Porozmawiaj z nim to nic powaznego. Kiedys nazwiecie to malym wypadkiem:)

Gość Ronni
Mialam podobny "incydent" tylko ze to nie byl papier ale klebek z nitek od majtek.

Gość Pawloaa
"Ostatnio aby pokazac mu, ze jestem cala jego postanowilam zgodzic sie wreszcie na seks oralny. " a sadzilem, ze sa inne na to dowody...

Gość Irmina1992
Mam 21 lat i jestem dziewczyna o imieniu Irmina

Gość Hemoroid
Jak znalazłaś przyklejony w rowie kawałek papieru, to znaczy, że on podciera się na mokro (wtedy się przykleja do włosów) czyli dba o higienę. Być może nie mógł podmyć tyłka bo np w pracy walił kloca itp. Ja zawsze myję zad bo jestem wysoki i nie mam problemu posadzić tyłek nad umywalka, a w robocie mamy umywalkę w kabinie wc więc mój zadek nie ma wpadek typu sklejony z włochami papier. Jakby co, możesz włożyć ten kawałek papieru do klasera na znaczki, Na pamiątkę jego wtopy.

Gość ludzki przedmiot
opraw go w ramkę 😴 powieś nad łóżkiem 😴 i rób codziennie przed snem palcówę patrząc na tą relikwię 😴

Ludzki mam depresję, uratuj mnie. :/

Gość ważne że używa papieru
znajdż pozytyw a oral to nie poświecenie albo dowód to przyjemność ale jak się kocha partnera i kazdy cm jego ciała

Gość ludzki przedmiot
Bó uratuj moją duszę :( to ja wyleczę twoją depresję 😴

Ludzki, depresja jest stanem duszy. Ludzki, jesteś zniewolony w maraźmie życiowych problemów? W obcowaniu ze światem pełnym złych i dołujących emocji? Jesteś marionetką samą w sobie? Kto i co zasłania ci widoki na 'twoje góry'? Ty sam? Gdzie one są- te góry? Co sprawia, że nie możesz się po nich swobodnie wspinać, spacerować, wdrapywać czasem , a tylko spadasz? Czy istnieje coś, co sprawia, że te 'góry' widzisz? Ludzki, powiedz mi raz ostatni.

Gość ludzki przedmiot
widzę raj :( idę ku światła promieni :( a one im bliżej jestem :( tym szybciej się oddalają :( tracę je , chodź pragnę je :(

Gość ludzki przedmiot
chyba za dużo % napoju spożyłem dziś :( 😴

Gość może gdybyś...
Może gdybyś poszedł w przeciwną stronę to spotkałbyś je kiedyś na swojej drodze.

Gość ludzki przedmiot
Dzięki Bó :( idę w swoją odchłań :( Dobranoc wszystkim :( 🖐️