Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapomniałam nicka

Czy zmienić ginekologa?

Polecane posty

Witam! mam do Was pytanie bo tak się zastanawiam czy nie zmienić mojej gin... Ostatnio rozregulował mi się okres choć zawsze miałam co 26-27 dni... Jednak ostatnimi czasy miałam w 31,38,48 dniu @ a teraz jest już 57 dzień a @ jak było tak nie ma... testowałam 8.03 wprawdzie po południu i wyszła jedna kreska... Jak byłam u mojej gin początkiem stycznia to mi powiedziała, żebym się niczym nie przejmowała bo wszystko jest w jak najlepszym porządku i mamy się starać dalej... Ale jak widać nie jest.... już sama nie wiem...

mozesz zasiegnac porady innego ginekologa :) cos jest nie tak skoro zawsze mialas regularny okres a teraz nie masz - nie jestes w ciazy - ja tak na wszelki wypadek poszlabym do innego gin a czy ta lekarz nie powiedziala czemu rozregulowal Ci sie okres ? jak to normalne to czemu tak sie stalo ?

powiedziała tylko, że to mógł być zespół policystycznych jajników ale, że zawsze miałam okres regularnie to można to wykluczyć... to wszystko... dziwna ta kobieta była.. min czekałam w gabinecie aż skończyła rozmawiać z mężem przez tel, zbadała mnie, powiedziała co napisałam wcześniej, skasowała 100 zł i do widzenia :\

hmm.... trudno powiedziec co masz zrobic :/ ja na Twoim miejscu poszlabym do jeszcze innej ginekolog - i jakbym uslyszala to samo to bylabym juz spokojna :)

muszę się jutro zarejestrować i pewnie dopiero końcem miesiąca będę miała wizytę... Znajoma poleciła mi bardzo dobrego gin i choć prywatnie długo się do niego czeka niestety :\ ale może za to on bardziej poważnie podejdzie do mojego problemu... Jak myślisz miałam zrobić test w sobote rano ale chyba nie ma sensu.... :( bo tamten robiłam późnym popołudniem.....

jestem pewna ze nic powaznego sie nie dzieje - jak juz cos to problem z hormonami nic pozatym Ci napewno nie bedzie - ja kiedys tez mialam problem z okresem tylko ze on u mnie trawl caly czas - I okazalo sie ze to tylko maly problem z hormonami test mozesz powtorzyc dla pewnosci :)