Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eneduerabe88

Solarium...hmm dziwneee

Polecane posty

Gość eneduerabe88

Jestem blada jak ściana-DOSŁOWNIE, wręcz przezroczysta...postanowiłam nabrac troche koloru i wybralam się dzisiaj, pierwszy raz do solarium. Poszłam na 5 min, bo doszłam do wniosku,że nie wiem jak zareaguje moja skóra, a nie chcialam się poparzyć. MOJA SKÓRA NIE ZMIENIŁA KOLORU... no może delikanie, o jeden ton. Co prawda nigdy nie opalałam się na czerwono, jeżeli już kożystalam ze słońca, to zdecydowanie moja skóra nabierala brązowego odcienia- ODRAZU. I teraz nie wiem, na ile iść następnym razem? 8min? Nie chce być "czekoladką". Chcialabym nabrać ladnego, ZDROWEGO kolorytu...tak brzoskwinka:).

Gość eneduerabe88
korzystałam*- ale walnęlam byka :/

Gość poparzona po solarium
To zależy jaką masz skórę. Ja byłam w solarium kilka razy co 2 dzień po 3 minuty. Również mam bardzo bladą i wrażliwą cerę. Po tym czasie babka doszła do wniosku, że można już chyba zwiększyć czas i nastawiła mi na 5 minut. Poparzyłam się i to dość mocno, że aż mi skóra na nodze popękała :( tak że uważaj, chcesz na 8 minut, nie ryzykujesz za bardzo?

Gość rseraweawe
o której bylas na tym solarium? opalenizna wychodzi po 6-8 h

Gość eneduerabe88
oj, to nie ryzykuje... Pójdę znowu na 5 min. Może po prostu zrobie sobie kilka sesji po 5 min...

Gość TO JA RAK SKORY
opalajcie sie ile wlezie a jak ja w was wejde to juz nie wyjde dopoki nie zejdziecie POZDRO OD CZERNIAKA

Gość eneduerabe88
Bylam po 17