Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malediwka28

cięzki orzech

Polecane posty

Gość malediwka28

Jestem z chłopakiem na odległość od 3 lat. Odkryłam na fb ze mnie zdradza z ukrainka. Ze robi sobie z niej dziewczynę. Kuzyn jego, którego zostawiła dziewczyna ostatnio leczył złamane serce u mojego chłopaka w nocy zadzwonił do mnie i powiedział dziwne rzeczy że nie jestem dziewczyną mojego Michała..i jak podpytalam o ukrainke to po pijaku powiedzial ze michalowi zależy na niej ..że kuzyn dwa razy widzial..Michał się wściekł..kazał zaprzeczać jemu...Ale ja nie odbieralam telefonu..przez caly dzien do 19.00, nastepnego dnia moj zadzwonil raz..nie odebralam..dopiero dzisiaj z komunikatem zebym zapakowala jego rzeczy do torby. Powiedział ze bedzie na gg dzisiaj ale do te jpory go nie ma... co myslicie? ze tak łatwo przyjal rozstanie..że się stara nie zabiega? co to znaczy?

Gość malediwka28
kochani..jeśli ja się nieodzywałam..przez dzień..to on na to..jak chcesz się rozstać to oddaj moje rzeczy..przekaż cioci...jakoś łatwo podjął te decyzję...a na 22.00 umówił siew na skype i go nie ma do tej pory....

Gość malediwka28
powiedział że idzie na taniec z ukrainka i po 22.00 bedzie w domu..i nie ma go..

Gość malediwka28
co mi radzicie? nieodzywac sie/ co robic? zerwać? masakra

Gość malediwka28
zyc mi sie nie chce

Gość malediwka28
wiem ze jest u niej...jakie to okrutne..zaprzecza to co kuzyn powiedzial..a zobaczcie mial byc w domu na gg i go nie ma masakra..nie moge sie uspokoic

Gość Jest brunetka
Facetow jest mnoooostwo. :)

Gość przestan uzywac gg fb
to po pierwsze po drugie nie mam nic gorszego od zwiazku na odleglosc. znajdziesz faceta 'na miejscu', bedzie dobrze, takie sytuacje byly, sa i beda.