Gość TadeuszZZ Napisano Listopad 15, 2018 Nie wiem skąd dokładnie jesteś, lecz ze swojej strony mogę Ci polecić Panią Ewelinę Kopeć z Rybnika. Prowadzę firmę i korzystam z jej usług od kilku ładnych lat. Nigdy nie było sytuacji żebym przyszedł z problemem i nie dostał odpowiedniego rozwiązania. Zdecydowanie Pani Ewelina zna się na rzeczy. Polecam http://radca-prawny.rybnik.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2018 Jeśli szukasz kogoś kto zajmuje się doradztwem biznesowym np w przypadku zakładania firmy we Francji to sprawdź http://groupespro.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Skontaktuj się z http://kakr.pl i tam spróbuj, myślę, że opłaci się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Prowadzę agencję interaktywną, zlecam sporo różnych rzeczy i rozliczam się głównie na umowy o dzieło, czasami na faktury VAT. Mam tylko dwie umowy o pracę podpisane z najbliższymi współpracownikami. Kwestiami formalnymi zarządza u mnie kancelaria https://grzybkowskiguzek.pl, z której jestem do tej pory bardzo zadowolony. Umowy przeszły kontrole, nikt się nie czepia. A z niektórymi umowami o dzieło moja konkurencja ma spore problemy, właśnie względem przekształcenia na standardowy stosunek pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Możesz też skontaktować się z adwokat Katarzyną Kamienowską. Jest jednym z lepszych adwokatów we Wrocławiu. Na pewno będzie Ci w stanie pomóc. Jeśli chciałabyś więcej informacji, możesz odwiedzić stronę kancelarii www.adwokat-wroclaw.net.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2018 jak najbardziej JST z Warszawy, zajmują się najważniejszymi dziedzinami życia, czyli prawem pracy, karnym i rodzinnym; co do obsługi to oczywiście prawnik prawa pracy czyli Tomasz Tomaszczyk proszę się z nim kontaktować, telefon na stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 Współpracujemy z kancelarią www.kancelariaschreiber.pl która jest solidnym partnerem w zakresie prawa gospodarczego i cywilnego. Rzetelnie i zawsze w terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adek11 Napisano Grudzień 13, 2018 Polecam Ci Kancelarię Adwokacką dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego oby więcej takich miejsc. Działalność swoją prowadzą na terenie czterech miast: Warszawa, Katowice, Poznań, Wrocław. Fachowe podejście i duża skuteczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2018 dla firmy musi być ktoś z doświadczeniem w sprawach karnych i/lub prawie pracy, ZUS itp. Myślę, że kancelaria JST z Warszawy jest tutaj odpowiednim wyborem, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszenko Napisano Grudzień 18, 2018 Zatrudniałem kilka osób zza granicy swojego czasu i umowy tworzyła mi kancelaria https://grzybkowskiguzek.pl, więc może czegoś podobnego szukasz. Doraźnie się właśnie wspieram ich kwalifikacjami odnośnie optymalizacji umów, abym nie miał w przyszłości problemów z US. Kilka zleceń dałem trudniejszych, ale bez dodatkowych opłat, czy problemów zostały zrealizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sss2 Napisano Grudzień 20, 2018 Bardzo pomocnych i sprawdzonych porad udzielił nam radca prawny z kancelarii Chmurak w Szczecinie. Dotyczyły one prawa pracy, a musieliśmy rozwiązać pewien powiązany z tym kłopot. Porady okazały się właściwe i pomocne, a my wyszliśmy na prostą. Coś takiego się ceni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxGośćxxx Napisano Styczeń 28, 2019 Osobiście serdecznie polecam Kancelarię GRAVIS LEGAL GROUP z Bytomia. Jak dla mnie są niezawodni. Czy to kwestia zmiany w spółce, czy kwestia sprawdzenia lub sporządzenia umowy. Zawsze wszystko na czas. Podrzucam link: http://www.kancelariagravis.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 Zatrudniałem kilka osób zza granicy swojego czasu i umowy tworzyła mi kancelaria grzybkowskiguzek.pl, więc może czegoś podobnego szukasz. Doraźnie się właśnie wspieram ich kwalifikacjami odnośnie optymalizacji umów, abym nie miał w przyszłości problemów z US. Kilka zleceń dałem trudniejszych, ale bez dodatkowych opłat, czy problemów zostały zrealizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2019 Dobra jest pani Pawłowska, ma kancelarię na Świstackiego, jest też strona – kancelariapawlowska.pl/. Szybki kontakt jasne warunki cenowe, kompleksowa obsługa firmy. Jestem zadowolony z całej współpracy jak na razie. Zawsze dokumenty mam gotowe na czas, umowy są dobrze sprawdzane, jeszcze mi się żaden błąd nie zdarzył, mam spokój dzięki takiej obsłudze prawnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gomez Napisano Luty 20, 2019 W Łodzi najlepszy w kompleksowej pomocy firmom jest pan Igor Klimkowski. Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, jednak on przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością. Serdecznie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oldcap Napisano Marzec 2, 2019 Zgadzam się, pan mecenas Klimkowski pomaga także w mojej firmie sporządzać dokumenty prawne, regulaminy oraz prowadzić windykację. To współpraca na bardzo wysokim poziomie - pan mecenas informuje nas o sprawie na każdym jej etapie, wykazuje się dużą własną inicjatywą i pomysłowością. Polecam! Numer do niego: 600 365 228 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mentor Napisano Marzec 15, 2019 Z mecenasem Klimkowskim bardzo dobrze się współpracuje, bardzo szybko wywiązuje się z powierzonych zadań. Pracujemy razem już drugi rok i mam bardzo duże zaufanie do jego intuicji i pomysłów. Zauważalne jest przede wszystkim to, że z naszych wieloletnich spraw z dłużnikami zaczynamy odzyskiwać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miriam Napisano Marzec 18, 2019 U nas bardzo dobrze się spisuje poznańska kancelaria Winkler. Mega rzetelni, solidni, skuteczni. Dobrze nam się z nimi współpracuje, świadczą kompleksową i profesjonalną obsługę naszej firmy. Na pewno dalej będziemy ich się trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość womenwomen Napisano Marzec 23, 2019 Ja zdecydowanie pewniej niż przy współpracy z poprzednim prawnikiem czuję się pracując z panem Klimkowskim. Jest bardzo dobrym doradcą, reprezentował nas w sądzie już kilkukrotnie. Pomaga nam w sporządzaniu regulaminów i ważniejszych dokumentów, pisma od klientów również przechodzą przez jego ręce. Polecam, warto mu zaufać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Raczek Napisano Marzec 25, 2019 Kancelaria Adwokacka Dariusza Kotłowskiego. Ja z nimi od lat współpracuję i polecam. Najpierw we Wrocławiu, a teraz po przeprowadzce do Warszawy wciąż mnie wspierają i zawsze mogę liczyć na profesjonalny kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Kwiecień 6, 2019 Szkoda, że nie ma miasta podanego, bo tak dostajesz cały kalejdoskop prawników w różnych miejscach. Jeśli ktoś szuka we Wrocławiu, to kancelaria Klisz ma dobre notowania. Osobiście nie korzystałam, ale przyjaciółka była bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jkopal Napisano Kwiecień 10, 2019 A ja zalecam wejść na stronę lextio.pl i skorzystać z bezpłatnej analizy prawnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maciej Kot Napisano Kwiecień 24, 2019 Co do sprawdzonej i pewnej kancelarii to sporo słyszę o nich https://jstkancelaria.pl pomogli kilku moim znajomym w sprawach firmowych jak i prywatnych w poważnych sprawach gdzie bez sądu się nie obeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werka991 Napisano Maj 3, 2019 Jeśli nadal szukasz dobrego adwokata zgłoś się do mecenasa Klimkowskiego. Prowadził moją sprawę i wykazał się pełnym profesjonalizmem. Kontakt z Panem Igorem jest bezproblemowy. Zawsze odpowiada na wszystkie pytania i wszystko szczegółowo objaśnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość isabella Napisano Maj 5, 2019 Mecenas Klimkowski cieszy się bardzo dobrą opinią. Sama wielokrotnie korzystałam z jego pomocy i nigdy nie byłam zawiedziona. To bardzo sympatyczny, rzetelny i doświadczony adwokat. Nie odpuszcza nawet najtrudniejszych spraw. Zgłoś sie do niego a obstawiam, że w krótkim czasie cała sprawa zostanie załatwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baśka740823 0 Napisano Maj 8, 2019 Ja polecam usługi http://www.adwokat-plonsk.pl. Korzystałam i uzyskałam fachową pomoc w trudnej sytuacji. Udało się załatwić pomyślnie sprawę w krótkim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina Napisano Maj 8, 2019 Dobrym rozwiązaniem dla firmy może być skorzystanie z usług radcy prawnego. Tak jak np. ja korzystałam z pomocy Pani Agnieszki Niklak- Słodzinki w Kościanie, która między innymi specjalizuje się w sprawach spółek handlowych, działalności gospodarczej, umów gospodarczych itp. Nieraz już uzyskałam bardzo fachową pomoc w trudnych sytuacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola1124 0 Napisano Maj 17, 2019 Idealnym wyborem będzie Pan Tomasz Dąbrowski Gliwice. Moja firma korzysta z jego usług, ponieważ jego specjalizacja to kompleksowa obsługa prawna firm. Bardzo polecam. http://adwokatdabrowski-gliwice.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka55 Napisano Czerwiec 5, 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić Pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Prowadził moją sprawę dotyczącą nieruchomości i świetnie się spisał. Z jego pomocą sprawę wygrałam i otrzymałam odszkodowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olek225 Napisano Czerwiec 19, 2019 Pan Tomasz Tomaszczyk specjalizuje się w prawie pracy. Sam korzystam z jego pomocy w wątpliwych sytuacjach i jestem zadowolony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach