Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachlopcom

bardzo proszę o jedzenie na święta

Polecane posty

Gość mamachlopcom

bardzo prosze o jedzenie i o słodkiego zajaczka dla moich dwóch smyków

Gość mamachlopcom
Jestem matką dwóch synów, starszy ma 7 lat, młodszy półtora roku. Niestety okazało się ,że zostałam im tylko ja.Ojciec dzieci wyjechał za granicę do pracy, ponieważ było nam cięzko. I miało być lepiej. ńiestety poinformował mnie,ze nie wraca stamtąd, ze poznał kobietę, ,że na dzieci będzie płacić. I zamilkl, minęły dwa miesiace a ja mam tylko długi.Złozyłam w tamtym tyg w sądzie o alimenty, w tek chwili utrzymuje sie tylkoz zasiłkow rodzinnych niecałe 200 zł, oraz pomocy mops 213 zł. zwracam się z prośbą o pomoc w formie zakupy żywności lub opału(nawet węgiel mi się już skończył ) . bardzo proszę gdyby ktoś mógł poratować nas drobnymi zakupami zywnościowymi lub chociaż trochę węgla będę niezmiernie wdzięczna. mój meil anna.zajac11@onet.pl

Gość fdsfds
skad jestes

Gość nie moge tego czytać!!!!
Jak to możliwe że twój mąż już 7 lat jest ojcem i nie pokochał dzieci?! To musi być jakiś chory umysłowo człowiek zupełnie nie zdolny do tworzenia więzi emocjonalnej, jasne ludzie sie rozstaja ale który normalny rodzic jest w stanie "normalnie żyć" wiedzą że jego dziecko ( a nawet 2 dzieci!) jest głodne????! Skontaktuj sie z nim każ przeżyć sobie za 200zł mies, uważam że taki " tatuś' powinien mieć rozprawe za narażenie zdrowia i zycia dzieci. Przecież jeżeli ty nie pracujesz i on o tym wie, i zgodził sie na to, po czym zostawił bez środków do życia to jest to nic innego jak porzucenie z narażeniem utraty zdrowia.

Gość hmmmmmm ????
ty już chyba nie pierwszy raz tutaj piszesz . Byłaś w Caritasie ? PCK?

ogólnie to mi głownie chodzi o słodkiego zajaczka dla dzieci zeby miały, nie stac mnie na to nistety :-(

Gość juuuma
znowu pisze ta naciągara...... jeszcze powiedz czy ten słodki zajączek to sobie zyczysz z czekolady mlecznej czy ciemnej???? jakaś nutka toffi ekstra?? Kurwa ludzka bezczelność nie zna granic

Gość jhkfddtr
jak cie nie stać to twoje dzieci maja problem. Zapierdalaj do roboty, cokolwiek nawet przy 1,5 dziecku da się znaleźć. Ja wole wydac wszystko na moje dzieci- a nie sponsorowac zajączki nierobom nosz kurwa.........

Gość wariatka jeszcze tańczy
ludzie to już było ,ona non stop pisze raz jest z sosnowca raz z katowic ,zawsze śląsk ,ma różne nazwiska i różne maile , kiedyś podała adres bogu ducha winnego chłopa , po interwencji kafeteriuszy poszedł tam dzielnicowy -nikt taki nie mieszka i nie ma żadnych dzieci .Trzeba pomagać ,ale nie w tym wypadku.

Gość a co to caritas?
Caritas wydaje raz-dwa razy w miesiącu. są też stołówki,opieka kupuje węgiel, są paczki z pck na święta. ale nie lepiej usiąść przed kompem i żebrać. to powinno być karalne! mam nadzieję że zabiorą ci dzieci nim ich zdemoralizujesz :O

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
dlaczego nie napiszesz na pomocneemamy.pl?

Gość fdsfds
szkoda, ze z katowic, bo mam troche slodyczy ktore u mnie leza juz troche ale nie sa przeterminowane, ja ich nie zjem, ale tez jestem w trudnej sytuacji i nie mam na przesylke. swoja droga kojarze tego maila, pisalas juz kiedys i o ile dobrze kojarze okazalo sie ze jestes naciagaczka

Gość wariatka jeszcze tańczy
pomocne emamy też jej już ludzie proponowali ,ale skąd ! przecież tam trzeba się uwiarygodnić,do tegop okazało się że coś wystawiała na tablicy ( lub podobnym portalu) i nie powysyłała a kase wzieła ,nie nie nie

Gość a co to caritas?
Bo to oszustka! katowicki caritas zebrał ponad 2tony żywności o wartości ponad 11tysięcy złotych i przed świętami będą rozdawać paczki. a nie w kwietniu! widzisz oszustko internet to kopalnia wiedzy. łatwo wszystko sprawdzić.

Gość a ten ojciec dzieciom
to twoj mąż czy po prostu facet z którym masz te dzieciaki? I co z dziadkami dzieci? Nie masz jakiejś rodziny tylko obcych o zajączka prosisz? Ile ty masz lat, że dzieci rodzić potrafisz a potem naciągasz innych, żeby je wyżywić? Bo jak czytam coś takiego, to przed oczami mam obraz dzieciaków, które szkół nie pokończyły, zaliczają wpadkę, udają rodzinę i jakoś to będzie. A dziadkowie piją i też mają wszystko gdzieś. I tak z pokolenia na pokolenie tylko z zasiłków i pomocy innych żyć. Dlaczego nie pójdziesz do jakiejś pracy zeby zmienić swoją sytuację?

ależ kochaniutka, jakże ludzie mają ci tu pomóc, przez internet?, kupić jedzenie/węgiel i co - wysłać w paczce pocztą polską?? To już większe szanse na otrzymanie pomocy będziesz miała, jeśli zwrócisz się o pomoc do kogoś ze swoich znajomych.

Gość a co to caritas?
To nie jest prowo,to po prostu cwaniara co jej się pracować nie chce i szuka frajerów. na ogłoszeniach płock pewnie też nie ty pisałaś? i co to co tam wyłudziłaś już się przepiło?

Gość haiaiaia
Jesteś wierząca ? chodzisz do kościoła ?

Gość kjfdksjlffjdlskjf
Przecież nie prosi was o kase tylko o słodycze dla dzieci. I po chuja wyzwacie ją od naciągarek. Nie chcesz dać to stul ryja i nie czytaj jak masz obrażać. Znalazły sie znawczynie życia.

ale ona już tu parę razy była... To zwykła naciągara, sprawdzone und potwierdzone ;). Nie wierzcie jej i tylko kuźwa nic nie wysyłajcie.