Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiakkk

problem z urzędem skarbowym

Polecane posty

Gość gusiakkk

Witam, 2 tygodnie temu otrzymałam pismo z Urzędu Skarbowego i chciałam iść je odebrać zgodnie z końcem terminu, czyli do 14 dni od otrzymania awizo. Chodzi o to, że najprawdopodobniej jest to ponaglenie do zapłaty mandatu, który dostałam w listopadzie 2012. Mój problem polega na tym, że mieszkam z rodzicami, nie chciałam nic im mówić, bo mają swoje problemy, mi.in finansowe. Dostałam pracę i czekam na pierwszą wypłatę. Chciałam po świętach zapłacić mandat i nic im o tym nie mówić. Mój tata ma problemy zdrowotne i wiem, że bardzo by się tym przejął. Wczoraj dostałam zawiadomienie powtórne, które ze skrzynki wyjął mój tata. Nie wzięłam tego pod uwagę. Ponieważ skarbówka wykończyła finansowo moją rodzinę, zastanawiam się, co mogłabym powiedzieć tacie. Co to jest za pismo i w ogóle. Nie mogę pozwolić na to, żeby dowiedział się o tym, bo wiem, że bardzo by się tym przejął. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?

Gość matka poldka
powiedz, że sobie coś kupiłaś na allegro :D

Gość fgfdgdffd
poweidz ze pewnie pit zle rozliczylas albo wzywaja do kontroli PIT

Gość ghghgfhfghf
nowlasnie przeceiz na awizo nie pisze skad pismo skad tata beidze wiedzial ze to z US wymysl ze kupials cos na allego i i dizesz odebrac albo kolezanka wyslala ci cos poelconym bo to wazne i zeby nei zaginelo musialo byc poelconym