Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popielniczka901208

help!co to może być

Polecane posty

Gość popielniczka901208

witam,wczoraj wieczorem dopadł mnie okropny ostry ból brzucha,początkowo pomyślałam,że moze to jakies mega wzdecie,ale z czasem zaczął on się rozprzestrzeniać od przepony ,aż nad spojenie łonowe.Był tak silny że z łazienki do kuchni wracałam juz na kolanach ,niestety nie bylo to spowodowane żadnym zaparciem,wzdeciem itp,po około 3h ból zamniejszył się co pozwoliło na zasniecie,jednak w duzym naterzeniu utrzymyje sie do dzis w okolicach podbrzusza ,porównywalny jest z porzadnym ,,kopem w brzuch" ,nie jest to miesiaczka ,czuje sie jakbym byla mega ,,oberwana "po jakims wysiłku co nie miało miejsca.Dodatkowo podczas siwdzenia ból promieniuje na klatke piersiową oraz obojczyk. Czy ktos wie co to moze byc,dodam rowniez ze nie mam mozliwosc pojechac w tej chwili na pogotowie ani nic w tym stylu poniewaz mam dwojke malych dzieci z ktorymi jestem obecnie sama w domu

Gość widać gołym okiem żeee
sprawa jest prosta, zmień sposób odżywiania, bo widać że masz paskudne nawyki żywieniowe.

Gość popielniczka901208
nie wydaje mi się by to było to ,staram się odżywiac zdrowo ,dzieci jedzą to co my ,a raczej my to co dzieci więc nie jadamy zadnych tłustych potraw,nie solimy ,nie pijemy gazowanych napojów,do kazdego posilku dodaje owoc lub warzywo ,b.czesto spozywam ryby ,wiec nie sadze zeby to byla kwestia złego odzywiania .jesli chodzi o slodycze i slone przekaski to tez sprawy okazyjne .Gdyby to byl bol żołądka sama bym sie zorientowała,ale tak niestety nie było .Jestem raczej szczupłą osoba