Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego...???

Dlaczego mamy tutaj są takie chamskie???

Polecane posty

Gość dlaczego...???

Przeraża mnie chamstwo, brak podstawowej kultury większości matek tutaj. Nawet nie można spytać się o jakakolwiek poradę dot dziecka bo od razu wyzwiska, wulgarzymy itp. Jeszcze co zauważyłam, matki polki zajmują nr 1 w tym niechlubnym rankingu. Im "lepsza" matka tym większe chamstwo. Jak wychowujecie własne dzieci skoro same nie potraficie kulturalnie tu odpisywać? Kto Was tego nauczył?

Gość takich formalnosci sie nie zal
bo sa nieszczesliwe i niewybzykane. W twarz nikomu nic nie powiedzą, ale w necie sie nie boja bo nikt im w pysk za to nie da i sa anonimowe więc tutaj swoje frustracje wylewaja

Gość hhct
masz rację, dzieci nie mam i na razie sie nie zapowiada na nie.ale lubie czasem wejść na ten dział i poczytać jak jedna matka jedzie po drugiej że np ośmieliła się nie karmić piersią czy inne bzdety:) na ogólnym tego nie ma

Gość ale typiary na tej kafe
zgadzam się w 1 postem:)

Dlatego, ze niektore osoby czuja sie zle, sa niedoceniane, niedowartosciowane i jak znajda taki temat gdzie to mama postepowala inaczej niz one to daja upust swojej zlosci. Swoja droga lepiej niech sie juz tutaj wyzywaja niz na dzieciach.

eeeee a czemu kopiujecie ten sam temat kolejny dzień ? już naukowo zostało udowodnione chamstwo matek na tym forum po co o tym tyle gadać...

Gość ale typiary na tej kafe
czerwony portfel :)o Tobie tez był temat:)wczoraj

Gość dlaczego...???
Podejrzewam, że dzieciom też się obrywa. Bo to nie jest normalne. Nie wobrażam sobie wyzwania kogoś od szmat, czy k...

Gość smierdzące trzewiczkii
mnie kiedyś woman in black naubliżała, bo nie wyjeżdzam na zagraniczne wczasy.... a o tym portwelu czerwonym wczoraj był temat,ze wyrzuca jedzenie i przepija kupe kasy

portfelu przepraszam

wiem, ze byl o mnie temat:D jakas kobieta myslala, ze jestem jej jakas znajoma dlatego go zalozyla. Ale jak sie okazalo byla w bledzie. A to, ze ja swoja kase przepijam, przepalam czy tylek nia podceram to moja sprawa:P Moge sobie nawet banknotami napalic w kominku, moje w koncu nie kradzione:P Wlasnie nie rozumiem tego niezdrowego podniecania sie cudzym zyciem i pieniedzmi.

Gość co za typiary na tej kafe
to daj linka gdzie woman ci naublizala, bo widziałam dużo jej wpisow i nikogo nie obrazila a ciagle się jej czepiasz, dziś ktoś Arszenice pojechal i miereczkowatej ale jakos przykladow to żadna z was nie umie podac na te dziewczyny

co do arszeniki to może komuś innemu naublizała nie mi. Więc ja o niej tematów nie zakładam. A tematu nie mam zapisanego jak ta świnia mi naubliżała bo po co na pamiątke mam trzymać! Ona wie co zrobiła!

wczoraj był dzień na wredotę zresztą codziennie ktoś prowokuje jakąś chorą kłótnię a my dajemy się wciągac i wiecznie o tej kasie zadzrości ktoś czy co ?

Gość a ja znam odpowiedź na to pyt.
no jaja zeby każdemu zazdrościc nawet wirtualnym ludziom:D i wczuwać się w to co ktoś tu pisze, większość i tak jaja sobie robi, a ja to już na pewno:P taki relaks po pracy:D

a co mnie obchodzi czy ktoś wyrzuca jedzenie, a co mnie obchodzi ze ktoś zyje za 2000 a inny za 5ooo, a co mnie obchodzi,ze ktoś niedawno urodzil i już siedzi na kafe:D

Gość Patrycja Czartoryska
w wiekszosci to kretynki, raszple z drutu, niedojebane przedstawicielki plebsu, debilki, sfrustrowane abderytki, proste szmaty

to zaczyna się robic jak piaskownica w przedszkolu dzieci się na siebie obrazają i siebie nawzajem z byle powodów

Gość funnily
BO TU KAZDY JEST ANONIMOWY! TO JEST OBSRANE " POLACTWO " SAME CHAMY. AŻ MI WSTYD

Gość xxxxxxxxxxxxyrrrrrrrrwoooo
Nie pierwszy raz jest zakładany temat o chamskich mamusiach i nic się nie zmienia, więcej kultury jest na ogólnym i erotycznym, i takie chamskie mamusie wychowują swoje dzieci

dlatego ja glownie na Erotyku siedzę, chociaż posmiac się można bo tu to nie ma z czego:D

Gość a ja mam choć nie pracuję :D
Fakt niektóre osoby tutaj są strasznie ordynarne. Jedna uwaga do czerwony portfel- otóż nie możesz napalić biletami NBP w kominku,bo to by było przestępstwo!

no wlasnie się ktoś przywalił do Toksycznej też mądrze i bardzo kulturalnie

Gość ngfgcftyg
no i czerwony portfel musiala sie pochwalic,ze jest taka bogata ze moze palic pieniedzmi w kominku

Dlatego, że tutaj są anonimowe i nie muszą zachowywać "pozorów" dobrego wychowania. Niestety, na forach wychodzą najgorsze, najobrzydliwsze cechy społeczeństwa - takie typowe kołtuństwo. Byle kogoś zwyzywać, zgnoić, dokuczyć i poczuć się przez to lepszym. Przecież konsekwencji nie ma żadnych, to mogą sobie pozwolić na zachowanie, za które na ulicy w najlepszym wypadku zostałyby uznane za patologię z meliny. To są w dużej większości bardzo zakompleksione, zawistne i w gruncie rzeczy nieszczęśliwe osoby, które desperacko próbują na siebie zwrócić uwagę, bo w życiu codziennym są ignorowane. Ja z zasady nawet nie podejmuję dyskusji z osobami chamskimi i wyzywającymi. Szkoda mojego czasu:)

Gość Mrs. Elitte
łakowilk zgadzam się z Toba w 100% "To są w dużej większości bardzo zakompleksione, zawistne i w gruncie rzeczy nieszczęśliwe osoby, które desperacko próbują na siebie zwrócić uwagę, bo w życiu codziennym są ignorowane"- nic więcej nie trzeba dodawać

Gość a ja pietdziele
Ktos dowalil toksycznej i arszenice,? gdzie? dajcie link

jejku dziewczyny wrzuccie na luz:D To bylo napisane z przekasem ja nawet nie mam kominka:D Moze po tym wyznaniu troche smutnych babek do mi spokoj:P

łakowilk masz racje:) To chodzi o dowartosciowanie. Mi az sie nie chce wierzyc jak czlowiek sie moze przyczepiac do tak drobnych rzeczy i to na forum internetowym:D Ja juz zaczne to ignorowac calkowicie, bo o ile z poczatku mnie to bawilo, dziwilo to teraz przeraza:D