Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexa 1980

Wymiana partnerów

Polecane posty

Gość Dwie muchy w knajpie
I która tak dziś na dwa baty wydymana ?

Gość gość
a sru w górę

Gość gość
najgorszym ze zwierzat jest czlowiek

Gość gość
takie wymianki to swietna zabawa, polecam

Gość fajnysex
widzę że tu niektórzy są walnięci w dekiel!!!!! według mnie to jest fajne przeżycie nie żadna zdrada na boku czy coś... ewentualnie bym to nazwał zdrada kontrolowaną:) gratuluję Alexa, też bym chciał tego spróbować Ale jakoś nie mogę żony na to namówić:(

Gość gość
Gorzej jak drugim polowkom spodobal się seks bardziej i kopnie męża w doope. Tego człowiek nie przewidzi. Z glupiej zabawy może zawalić się małżeństwo. Znam bliskie mi osoby które tak miały i szczerze żałują. Gdyby mogli cofnąć czas. Nigdy bym na to nie poszła. Po co psuc cos co buduje kilka lat? Na kilka chwil? Nie warto!

Gość gość
Chcesz adrenaliny moze skok na banggi lub wsadz reke w ogień ;) gwarantuje emocje

Gość gość
zamieniłyście się mózgownicami ale fajnie?

Gość bozenka99
Super aplikacja dla każdego ! :) Można sobie sprawdzić kto wchodzi na nasz profil. Ja się dzięki temu dowiedziałam, że mama ma facebooka specjalnie założonego, żeby sprawdzać co dodaje ! Polecam :) http://fejslornetka.pl?ref=9aa9766ffd

Gość gość
To jest najgorsza zdrada!!!!!!!!.Nawet ci nie wstyd!!.Jesteś gorsza k***wka za pieniądze@@@@@@@@@!

Gość gość
Jestem obecnie w takim związku. Znamy się 2 lata szybko się zaprzyjaźniliśmy. Jesienią poszliśmy do nich było trochę alkocholu i nagle pojawiła się gra planszowa erotyczna istne szaleństwo wiele rozmów później było. Głównie ja nie mogłam tego zaakceptować. Dużo sobie musiałam poukładać i pozmieniać w sobie. Jedno jest pewne ten układ uratował moje małżeństwo. Dawniej nie miałam ochoty na sex poprostu całe moje uczucia do męża się wypaliły myślałam o rozwodzie ciągle kłutnie pretensje nie umielismy rozmawiać i żyć razem. Byłam pewna że mąż czuje tak samo. Po intymnych spotkaniach z przyjaciółmi zaczęliśmy z mężem rozmawiać i nagle uświadomiłam sobie ze nie miałam pojęcia jak bardzo mnie kocha. Pierwszy raz od wielu lat powiedziałam mu ze go kocham. Wiele rozmów było poznaliśmy się od nowa po 15 latach razem. Dziś jest między nami lepiej niż na początku małżeństwa. Sex jest niemal codziennie. Z tamtą para jesteśmy przyjaciółmi. Ja smsuje z nim a mąż smsuje z nią. Czasem spotykamy się na przemian. Ten układ wychodzi nam jak narazie na lepsze i oby tak zostało.