Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexa 1980

Wymiana partnerów

Polecane posty

Gość Alexa 1980

Witam. Czy miał ktoś z Was podobną przygodę,bo było cudownie,tylko nie wiem,czy teraz mam się z tego wyspowiadać. Razem z mężem i jego kolegą z małżonką długo się znamy. W trakcie imprezki postanowiliśmy,że spróbujemy się kochać w jednej sypialni,ale każdy ze swoją drugą połówką. Zareaerwowaliśmy domek w górach z dużym salonem. Pojechaliśmy poszaleć na nartach,potem obiadek w restauracji,a następnie wyuszyliśmy do zarezerwowanej chatki. Myślałam,że nie będziemy tego robić na oczach przyjaciół,ale mężowie nalegali,więc zgodziłyśmy się. Pierwsze kochaliśmy się w parach małżeńskich,a potem jak wszyscy dostaliśmy adrenaliny to poszliśmy na całość,nawet nie wiem kiedy dostałam orgazmu ,było takie szaleństwo,że przez dwa dni ja byłam z kolegą,z mąż z koleżanką. Było to tydzień temu a pamiętam jakby to było dziś. Najlepsze to jest to,że chcemy to jeszcze powtórzyć.Ale ja nie wiem,czy to nie grzech,choć to nie jest zdrada,bo oboje to akceptujemy

Gość Alexa 1980
A potem się obudziłam ;) Fajny miałam sen? :D

Gość asfgsg
czy pomiedzy kobietami coś było?

Gość swojska babka
to jest zdrada :o uważaj bo syfa złapiesz i po co ci to :o

Gość ale wstyd na maxxxa
i ty się jeszcze pytasz czy to grzech???? nie dość, że zdrada to jeszcze grzech sodomii, czyli grzech współżycia zbiorowego.

Gość Alexa 1980
Nie tylko z facetami,nie bój się jesteśmy wszyscy zdrowi z nikim innym tego nie robimy

Gość Alexa 1980
Ale przeżycia są super jeszcze bardziej z mężem siebie pragniemy

Gość Kazia59
SODOMIA I GOMORIA!!!! SPŁONIESZ W PIEKLE DZIWKO BABILOŃSKA!!!!

Gość Alexa 1980
Zazdrościsz? Przecież nikomu nie robimy źle,nikogo nie krzywdzimy

grzech :O weź przestań 🖐️ z tą zdradą tak samo ktoś wyskoczył jak filip z konopi... jak dla mnie to każdy może robić co chce 🖐️ macie ochote na sex ze znajomymi róbcie to. a co inni o tym myślą to nie powinno Cię wogole interesować. Twoje życie i Twoje wybory przeciez.

Gość Alexa 1980
Też tak uważam,myślę,że temat zamknięty,nie zamierzam się przejmować opiniami ludzi,którzy zazdroszczą życia innym

Gość dfdjdhidihd
uwazam ze sie komus nudzi w zwiazku i tyle

Gość a ja powiem tak...
Nooo, a kto będzie jak by co niańczył i łożył ?

Gość a ja powiem tak...
No i jak tu rano spojrzeć kvrwa kumplowi w oczy ??? Albo człowiek ma zasady !, albo jest jak kundelek pod śmietnikiem !. A trza było kurna rzucić hasło, może była by większa orgietka, a co ? Weź kvrwa...idź pod śmietnik :(

Gość Alexa 1980
A tam,mój też posuwał jego żonę,wię jesteśmy kwita. Nikomu o tym dalej nie mówimy,to nasze małe tabu.W sobotę jedziemy na gorące źródełka

Gość a ja powiem tak...
No a jak 10 innych posuwało by ciebie to liczyła byś ile posuwał on ? W seksie grupowym trzeba uważać tylko na jedno, aby nie być pominiętym :D Więc albo ? Rybki albo pipki. Seks grupowy albo małżeństwo. Ty już wybrałaś. BRAWO !. O nic innego nie chodzi. Chodzi o zniszczenie podstawowych wartości !. Bo niewolnikowi wolno się pieeeerrrdoliić z kim popadnie i gdzie. To prawo niewolnika !

Gość a ja powiem tak...
Przecież kundelkom pod śmietnikiem tak jest dobrze. Prawda ? Witamy w klubie kundelków :)

Gość a ja powiem tak...
Tak zawsze się zastanawiam czytając tego typu wpisy. Ile z nich jest prawdziwych, a ile pisanych przez tajne służby, sowicie opłacane celem degeneracji społecznej i moralnej przez psychomanipulacje ?. Stare, wypróbowane żydowskie metody !!! A wy zaiwaniajcie pod śmietnik...może coś się na pochwę albo penisa nawinie. I będzie kvrwa BAL !

Gość a ja powiem tak...
No i co ? Wymiękły orgietki ???

Gość Alexa 1980
Bredzisz kolego,pewnie kobieta zostawiła Cię dla innego

Gość a ja powiem tak...
Twardy argument. Brawo !

Gość Kizs
Ale jaki.To trzeba przeżyć. Nie koniecznie na dwa baty,bo to tylko dużo bólu,ale z innym partnerem na oczach męża jak najbardziej

Gość a ja powiem tak...
taaak, oczywiście tak jak pedalstwo, zoofilia...i co jeszcze ? I o to im właśnie chodzi, a wy tańczcie jak wam zagrają ten chocholi taniec

Gość będę strzalał
i podniosę :)

Gość a ja powiem tak...
a jak tam w święta króliczki się bzykacie ? dużo króliczków wymieniacie ?

Gość za grzechy trzeba placic
i spotka was cierpienie bo to jest grzechem slubujac w kosciele przed bogiem ze bedziecie w troje do smierci razem a nie w czwurke i to co robicie to jest zdrada kontrolowana

Gość Alexa 1980
Tak,żwięta minęły ekstra.Pojechaliśmy w czwórkę do Spa,takiego szaleństwa jeszcze nie przeżyłam.Jeszcze wybzykało mnie dwóch młodzieniaszków,bo mój cudowny mąż przegrał z nimi w bilarda,a stawką byłam Ja,ale nie żałuję. Mam bardzo wyrozumiałego i kochanego faceta