Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mój mały ma 2mc. Kiedy chce mu sie spać płacze w niebogłosy, nie zaśnie sam, ani na rękach,ani w leżaczku,ani pod karuzelą po prostu zacznie wyć i trzeba go bujać w wózku i to dość "ostro". Zawsze zasypiał w łóżeczku albo wzięłam na ręce i po minucie spał. Wiem może nauczyłam i próbowałam oduczyć ale tak mi płacze po położeniu, że sie dusi i kaszle:( biorę na ręce uspokajam i znowu odkładam i znowu ryk, wrzask i histeria i tak w kółko Macieju. Dzisiaj tak walczyłam ponad godzinę:( nawet jak zaśnie trzeba go bujać bo jak nie ruszam wózkiem automatycznie się budzi... i ryk straszny:( POMOCY

Gość mamm smutnna i bez pracy.
tylko dobrze sprawdz czy pociag sie zatrzymal.

Gość gołodupce i biedaki
cóż ja nie brałam na ręce i nie uspokajałam, glaskalam po główce i calowalam nigdy na rece, kilka razy darł sie 50minut az zasnął. cóż.

Gość mamm smutnna i bez pracy.
a

młodamama25 --> Przejdzie, spokojnie. Moja córka była takim egzemplarzem, że sypiała tylko bujana w kołysce a tak to się darła wiecznie, już padaliśmy ze zmęczenia. A w wieku 3 miesięcy nagle zaczęła przesypiać noce całe i wszystko minęło. Też nie stosowałam metody odłożenia tak maleńkiego dziecka, żeby się wypłakało.

Gość Bądź sobą
pręży się przy tym? Może to być kolka, mój ma zawsze w okolicach godziny 14, a gdy jesteśmy na spacerze to jest spokój...

Gość słuchaj to jest
Twoje dziecko... moze powodem jestes TY !!! dziecko czuje jak Matka jest nerowa!! moze daj mu wiecej miłości!! co do bujania, to chyba sam sie nie skapował że można go bujać )ze tak brzydko powiem) a może poprostu go coś boli? zrob badanie moczu, albo idz do pediatry!!!

Gość trkiohioytioo
w stopce napisane ze ma 'dużego' syna a teraz drugi i sobie nie radzi?

Gość LeahLeah
Autorko ile masz lat jak moge zapytac? Bo widze ze stopki ze pierwsze juz chyba dorosle ? A z maluchem sie nie martw Bo to minie.

Gość LeahLeah
29 letniego.

Gość LeahLeah
Ha ha dopiero teraz zobaczylam 90 kg :) dobre autorko ale juz wiadomo ze to maz :D