Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkości pyszności

czy codziennie jecie i kupujecie słodycze?

Polecane posty

Gość słodkości pyszności

Bo ja wydaje okolo 10 zł dziennie na słodkości .....

Gość mamm smutnna i bez pracy.
zawsze mam w domu czekolade czy cukierki. a tak to w weekend mieke ciasto. a jak mnie najdzie ochota to kupuje w pikekarni jakies ciasto czy ciasteczka.

Gość słodkości pyszności
ja kupuje codziennie, zjadamy wszystko co kupie niezaleznie ile kupie :/ Nie zdrowe to i drogie w sumie bo wydajemy dobre kilak stow na same slodycze... :(

Gość ani nie kupuję ani nie jem
bo nie lubię słodyczy. Wolę owoce. Ale często piekę ciasta dla mojej rodziny, bo oni lubią

Gość kleopatra;
Wydaje ok 5zl na slodycze co drugi dzien na siebie i dziecko.

Gość drabineczka
Codziennie jem coś słodkiego! Robię sorbety, kupuję czekolady. Cukier bardzo mnie uzależnił :(

Oj, nieee...! Zdecydowanie nie. Jakbym jadła codziennie to byłabym już dawno kwadratowa :v

Gość jhuhj
słodycze to chyba moje jedyne uzaleznienie nie pije nie pale ale slodycze musze miec

Gość słodkości pyszności
no wlasnie a jak zapanowac nad niejedzeniem slodyczy? Ja sobie nie wyobrazam dnia bez bbatonika, czekoladki, masakra, slodycze mnie nie zaspokaja. Jeśli chodzi o wage to mam 168 cm i 66 kg

Gość słodkości pyszności
chcialam napisać że owoce mnie nie są w stanie zaspokoic, nawet te bardzo slodkie typu ananas czy banan, mandarynka

Nie, choć co jakiś czas coś słodkiego upiekę. A jeśli już kupuję to raz w tygodniu chrupki kukurydziane albo dwa opakowania wafli ryżowych (od jakiegoś czasu uwielbiam te ze słonecznikiem) - ale nie wiem czy to do słodyczy można zaliczyć ;) Za to piję słodkie soki i herbatę też słodzę.

Gość mamm smutnna i bez pracy.
i

Gość słodkości pyszności
ja dzis zjadlam paczke kamyczkow arachidowych, kilka krakersow, kilka zelek, slodka herbata razy dwa, i jeszcze mam ochote na jakiegos snickersa... :(

codziennie musze zjeść cos słodkiego, bo inaczej mam nerwa:) często kupuje rurke z bita śmietaną do kawki i ciatko-krowkę x2, bo i dla meza i już jest 10zl, oprócz tego jakiś batonik czasem, jestem łasuch na słodycze:D

Gość kafeMoniiiii
jakbym kupowała codziennie i jadła, to bym była bardzo gruba :D należę niestety do ludzi, którzy musza sobie odmawiać, żeby mieć fajną figurę :D Warto szlifować charakter i stopować swoje zachcianki ;)

Gość izusia.87
ja jem codziennie lepiej się czuje gdy mam słodkości przy sobie:)

Gość hmmmmmm ja to znam
Tak, codziennie jemy coś słodkiego, mąż, ja, i babcia, dziecku staramy się podawać owoce, no czasem zje jakieś herbatniki czy biszkopty do mleka. Uzależnieni jesteśmy od słodyczy, ale był czas, że nie stać nas było na słodkości, to teraz sobie odbijamy.

zre ile wlezie! potrafie dziennie opitolic czekolade + popkorn + chipsy+ zelki+ sok bananowy+ jakies cuksy a do tego oczywiscie sniadanie obiad, kolacja. i mieso duzo miesa :))) a przy tym wszystkim nic a nic nie tyke co najlepsze xdd

Gość nie kupuje i nie jem
slodyczy. Nie chce byc gruba i miec grzybicy. Dzieci jedza cos slodkiego w porze podwieczorku ale glownie to owocezz i cczasem jakies ciastko. W domu mam czkeolade i jakis ciastka zawsze ale ich nie jem. Moze raz w miesiacu mnie najdzie.

Gość trkiohioytioo
cukier uzaleznia i sprawia ze chce sie go wiecej.Ja jestem na diecie 5miesiecy inawetwoda jest za słodkamuszez cytryna pic,niesłodze herbaty,kawy zero słodkiego.inaczej sie czuje.jest ok.

Gość Liliana 1982
Nie kupuje bo za dużo ich jem i tylko tyłek mi rośnie...

Gość Ty wyzej
Grzybice?