Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia44

polska tv a anglii

Polecane posty

Hej mam pare pytan moze ktos bedzie wiedzial. weeb.tv czy jest tak tv bo jakos sie nie moge doszukac?:P Inne pytanie czy do anteny takiej co daja do tv angielskiej mozna podlaczyc tv polska jak sie ma dekoder? Spr jest taka zepsul mi sie dekoder. Albo moge zrezygnowac z umowy i zaplacic kare albo wyslac do pl i oni naprawia ale nie wiem ile to bedzie kosztowal a facet tu mowi ze 80 f za nowy dekoder. co robic ?

Gość hjgfhjgjgjj
weeb.tv to masz przez internet wiec o jakim ty dekoderze mowisz??

Gość hghjyujuy
zapyaj jeszcze raz .bo z twojego belkotu nic nie da sie zrozumiec :D

Gość titruumturumm
nie podepniesz dekodera pod talerz angielski :D

Gość ciezarowka31
my mamy cyfre w anglii ale mamy tez talerz od cyfry podlaczenie kosztowalo 30 funtown tzn zlapanie sygnalu przywiercenie talerza itd

Gość titruumturumm
ciezarna no i? :D

Gość doska11111
My mamy polsat i talerz był zamontowany przy budowie domu.my tylko ustaliliśmy na satelitę lapiaca polskie kanały. Ao co tobie chodzi bo nie kumam...

Gość titruumturumm
mi chodzi o to ze na talerz np. od sky tv nie bedziesz obierac poslkiej tlewizjii satelitarnej!!

Gość titruumturumm
a o co biega autorce to kuzwa nie mam pojecia :D gdybam sobie bo mi sie nudzi:P

Ok :) Kolezanka mi powiedziala ze mozna do talerza od ang tv podlaczyc tez pl tv bo sa takie jakies rozgalezniki czy jak to powiedziec nie mam pojecia i nie wiem czy to prawda (ona moze klamac bo ma interes w tym). to jedno pytanie. Drugie ileo kosztuje talerz sam do pl tv. Ile moze kosztowac sam dekoder. I ogolnie zapytalam co by ktos zrobil jakby mu sie zjaral dekoder . Bo ten dekoder trzeba zwrocic po wygasnieciu umowy. KAzali odeslac ale nie mowili cyz sie za to placi czy nie:D Nie jestem wlascicielka wiec nie moge sobie wziac umowy i poczytac moze ktos mial podobna sytuacje:D