Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzata zzzz

Jak to jest byc mama?

Polecane posty

Gość malgorzata zzzz

Mam pytanie do mam, zwlaszcza tych swiezych mam :) Z mezem planujemy dziecko juz wkrotce. Chcialam sie zapytac jak to jest byc mama? Jak wyglada wasz dzien z maluchem? Moja mama mnie straszy, ze na nic nie starczy mi czasu, ze nawet nie bedzie kiedy wziac prysznic, nie mowiac o jakims zadbaniu o siebie typu manicure, pedicure, jakis makijaz... Czy to prawda, ze jestescie w pogotowie 24/7? O ktorej wstajecie przy takim malym dziecku? Bo jak slysze opowiesci kolezanek, to one wstaje czasami o 5, bo mala juz broi, czasami o 6 rano... a w nocy np. plakala i budzila sie na pokarm ze trzy razy... one mowia, ze spia po 2, 3 godziny dziennie... To ja sie zastanawiam jak czlowiek moze funkcjonowac spiac tak malo? Przeciez predzej czy pozniej wykorkuje :o Wiec tak, bo sie rozpisalam, jak zwykle : Jak wyglada wasz dzien, o ktorej wstajecie, co robicie przy dziecku, czy macie czas dla siebie i meza, i ile tego czasu macie, czy wieczorem padacie ze zmeczenia do lozka czy macie jeszcze sile na sex z mezem?

Gość malgorzata zzzz
up

Gość maniana 11
beznadzieja zupki kupki pieluchy.. potem szkoła , jedynki, uwagi używki wpadka samo dno!