Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie...

ale jestem roztrzepana ;(

Polecane posty

Gość dyskretnie...

wczoraj chciałam włożyć do lodówki paczkę papieru toaletowego wraz z resztą dopiero co przyniesionych do domu artykułów spożywczych, a dzisiaj zalałam herbatę zimną wodą z czajnika i gapiłam się na nią minutę, dziwiąc się, dlaczego napar nie chce się zabarwić ;( czy da się coś z tym zrobić?

Też tak mam ;), nie przejmuj będziesz miała się później z czego śmiać ze znajomymi.

Gość dyskretnie....
to nikomu nie udało się uporać z tą fatalną przypadłością? mam rozumieć, że takie sytuacje będą mi się przytrafiać już do końca mego marnego żywota? no to przerąbane :o

Gość jedną nogą w rowie
Wszystko z czegoś wynika. Trzeba znaleźć przyczynę, bo walka z samymi skutkami to praca dla Syzyfa. Mówiąc tak ogólnie, tego rodzaju zachowanie świadczy o pewnym oderwaniu od rzeczywistości. Pytanie czym jest spowodowane to oderwanie i pytanie drugie, chyba ważniejsze, na ile przeszkadza ci w życiu ta przypadłość? Czy dotyczy tylko spraw drobnych, czy także poważnych? Jeśli odrywasz się od rzeczywistości, to musisz ustalić dlaczego? Czy jest coś co tak bardzo cię absorbuje, na przykład: zagadnienia fizyki kwantowej, proza pani Kalicińskiej, miłość niespełniona..? ;) Czy nie ma żadnego konkretnego tematu, który jest twoją pasją? Bo jeśli nie ma, to znaczyłoby to, że po prostu uciekasz od świata. Zatem kolejne pytanie, dlaczego uciekasz? I tutaj może cię czekać sporo pracy, bo bywa, że wnioski bywają dla nas samych zaskakujące i nie tak oczywiste.

Gość dyskretnie....
zazwyczaj gdy przydarza mi się coś takiego myślami jestem bardzo, baaaardzo daleko od tego co aktualnie mam do wykonania ;( poza tym często mam tak, że siedzę sobie przed kompem, gapię się w pusty ekran, słucham szumu wiatraczka i odpływam...potrafię się tak zawiesić nawet na kilka godzin, ale raczej nigdy nic produktywnego z tego nie wynika :o