Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elissa de Minoque

rytuał spowiedzi indywidulanej obraża mnie jako wolną jednostkę, a was ?

Polecane posty

No pewnie, że nie tylko...zresztą i tak raczej będziemy sadzeni z miłości. Swoją drogą dobrze, że Franciszek jest papieżem - może trochę Europa spokornieje i zwróci się choćby w stronę kościoła argentyńskiego, przestaliśmy być centrum.

Gość baranekk...
Europie już dawno ' nie przysługuje ' papież :(

Gość ukijhgfdsmjhnbgf
umano srano i roznica ale ja i tak nic z toba nie mam i miec nie będę i znac nawet nie chcę także daruj sobie daremne wypociny

Gość do abaranswf
ty baran a ty poewnie ten cały ks u was :D

Gość weż sobedo sibie
temat ksiżey jest mi obcy i omijam wielkim łukiem

ukijhgfdsmjhnbgf - a Tobie o co chodzi tak w ogóle?

Gość baranekk...
ciekawe , co tak dokladnie sadzą inne wyznania , o innych wyznaniach ' tym temacie ' ? nie chce mi sie aż tak za bardzo sprawwdzać , aby sie czasami nie załamać może sie ktoś wypowie ?

Gość Sukienkowi-sensem życia;)
"Tysiąc ników" "temat ksiżey jest mi obcy i omijam wielkim łukiem" Gdyby temat księży był Ci obcy nie pisałabyś o nich tyle w kółko. pod tymi wszystkimi nikami.A Ty nic tylko księża tacy i owacy, a warchoły, a stonka, a czarni, sukienkowi, a niewyżyci seksualnie degeneraci,odczłowieczają ludzi, zaczadzają, są żądni władzy no generalnie podłe wszy ,na okrągło ci oni siedzą na wątrobie, stoją kołkiem w gardle,i leżą na sercu.Pewnie nawet magisterkę pisałaś wlaśnie o nich ;) Wydaje się że awersja do nich nadaje sens i blask Twemu życiu :D Gdyby oni nagle zniknęli, okazałoby się że Twe życie jest puste i nudne, brak wroga,który nakręcał Cię do dzialania.Może zapadłabyś w depresję.kto wie...? ;)

Gość dddddddddnnnTT
chodze do kościoła i to regularnie - czy wierze czy nie to dyskusja na dłuższy wywód, powiedzmy, nazwijmy to chciałbym uwierzyć, otrzymać jakiś znak ale nic, ciągle nic, więc się z tym pogodziłem.... zostałem tak wychowany, ze się chodzi do kościoła, nie gryzie mnie to ani nie trąbi, ide i już słucham co ksiądz mówi na kazaniach, uważam, że to ważne by posłuchać kogoś kto ma wiedze na tematy teologiczne i religijne reszte liturgii i obrzędów dumam, rozmyślam w obłokach ;) staram się być dobrym człowiekiem, wychodzi to jak wychodzi ale chyba nie jest najgorzej u spowiedzi nie byłem od kilku lat, w ciągu około 8 lat byłem raz u spowiedzi - postanowiłem kilka lat temu pójść nic mi to nie dało i nic nie zmieniło - więc sobie dalej dałem spokój. Są tu tacy jak ja??

Gość dziecko przezywa traume
po prosu zle sie spowiedziałes

Gość może raz jeszcze udowodnię :)
DO Sukienkowi-sensem życia;) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahah masz nie tak pod kopułą :D seria :))człowieku :D do kogo ty piszesz????: prosze dla jasności rzuć nazwiskiem ! bo widzę że pogubiłeś sie , ja nie piszę !! na takich tematach , omijam ksiedza jak mogę :D i tyllko raz powiedziaąłm to co powiedzieć należało.Nie poruszam tm czarnych cyników ;)!!!D powiem ci że moj wpis jest jeden jedyny-wczorajszy własnie go wywaliłeś !!!! dotrze to do ciebie chłopie :D ? sprawdz może u moderatora kto cie tak obraża ,ael jak juz wspomniałam, OMIJAM!!!! NIE SZUKAJ MNIE TUTAJ :) bo ja omijam złych ludzi ! a ty nim jesteś!:)

po raz drugi piszę,nie interesuję mnie pan ks.Swoich znajomych ks mam realu ,jednego i drugiego ;) także proszę nie doszukiwać sie moich wpisów i nie wywoływać wilka , bo to nikomu nie jest potrzebne..a nie lepiej na emeryturę >>??

jednak nie mogę sie nigdzie doczytać żadnych obrażajacych słow w strone ks! sami wieczie że lud was nie za bardzo trawi za miłosć do kasy i nie tylko,z drugiej strony kto wie, myślę że sam prowokujesz ...i tworzysz sobie nicki pomarańczowe

[zgłoś do usunięcia] może raz jeszcze udowodnię :) DO Sukienkowi-sensem życia DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahah masz nie tak pod kopułą seria człowieku do kogo ty piszesz????: prosze dla jasności rzuć nazwiskiem ! bo widzę że pogubiłeś sie , ja nie piszę !! na takich tematach , omijam ksiedza jak mogę i tyllko raz powiedziaąłm to co powiedzieć należało. powiem ci że moj wpis jest jeden jedyny-wczorajszy własnie go wywaliłeś !!!! dotrze to do ciebie chłopie ? sprawdz może u moderatora kto cie tak obraża ,ael jak juz wspomniałam, OMIJAM!!!! NIE SZUKAJ MNIE TUTAJ bo ja omijam złych ludzi ! a ty nim jesteś! Po pierwsze nie jestem chłopem :D Po wtóre pod kopułka kto ma nie tak to widać jasno jak słonko na niebie, zobacz kto wypisuje pod rożnymi pomaranczowymi nikami typu dr Psychocka, palcowniczka, dr Maczak, i cala bezcenna masa innych :) -a wszystkie piszą to samo.Masło masło masło maślane z maselniczki.Myślisz że tu sami idioci siedzą i tego nie widzimy że to są niki jednej osoby? Oprócz niej pisało ledwie kilka innych osób pomaranczowych,oraz czarnych.I naprawdę bardzo łatwo odróżnić posty ludzi normalnych,od tej jednej sfiksowanej biedaczki,ktora non stop tylko ujada na ksieży.Ja nie wiem czy to jesteś Ty czy ktoś inny, bo ten post jest w innym stylu ale to może wynikać z emocji. Ogólnie odnosiłam się do Tej specyficznej osoby która założyła temat i która jezdzi cały czas po katolikach,przeczytaj cały wąt a zrozumiesz o czym mówię. I skąd wpadłaś na tak kuriozalny pomysł że ja zwykła szara forumowiczka mogłabym Ci wywalić jakiś post? Po co mialabym to robić? O jak omijasz złych ludzi, to masz rację, że powinnaś omijać forum kafeteria bo tu sporo takich :) A może nawet, ba, unikać siebie samej?Bo wiesz człowiek dobry w taki sposób innych ludzi nie ocenia...zwl gdy ich kompletnie nie zna.Nie masz ku temu ani podstaw ani prawa, ale jak tam sobie chcesz, tak oceniaj.Mnie to ani ziębi ani grzeje,mnie ocenia kto inny i wg innych kryteriów niż Ty ."Słodziaku" :)🖐️

2013] 15:42 [zgłoś do usunięcia] 15:48 [zgłoś do usunięcia] może raz jeszcze udowodnię :) jednak nie mogę sie nigdzie doczytać żadnych obrażajacych słow w strone ks! sami wieczie że lud was nie za bardzo trawi za miłosć do kasy i nie tylko,z drugiej strony kto wie, myślę że sam prowokujesz ...i tworzysz sobie nicki pomarańczowe Miałeś(łaś) już więcej nie pisać, twierdząc że już tu nie będziesz przebywać (wśrod tak "złych" ludzi ;) )ale widać że z prawdą jesteś na bakier, nie tylko w innych kwestiach ale nawet w tak banalnej jak ta...bo za moment piszesz dalej dwa kolejne posty..No cóż. Czyli nie należy Cię traktować poważnie.I nie zamierzam skoro Ty nie możesz się "niegdzie doczytać obrażającuych słow"????????? ???No to to albo jest żarty (dość marnej jakości) albo jesteś niewidomy, albo net Ci nie dziala i nie możesz przewinąc do tyłu.Bo już o braki umysłowe Cię nie posadzam żebyś nie umiał(a) odrożnić obelg i szczucia,od normalnych wpisów, prędzej raczej o struganie głupka....Czyli udawanie że nie widzisz tego co jest tak wyrazne jak czerwone w lesie...:O Krotko mówiąc -nie rżnij...baranka :D

Gość baranekk...
zaraz , zaraz - tu nie powinno sie akurat tak nawzajem sobie przypisywać że to np. tu jedna taka ...a tam np. jakiś ksiądz tu wiele osób pisało , i stała klientela cafe i inni , którzy się pewnie zaangażowali ci od Palikota zaczęli prowadząc swoja zwykłą agitkę antykk. ( co się dzieje na wszystkich forach i na wielu topach prowokowanych przez nich do dyskusji ) inni się dołączają -zaczyna się chaos i wzajemne oskarżania , o który przecież chodzi prowokatorom ...a że niektórzy , niektórym przypisują , że to są 'oni ' tzn. ci uzaleznieni i piszący na czerwono to na dodatek zaczynają się oskarżenia o fanatyczne psycho-użależnienie od tej , czy tamtej opcji .

Gość baranekk...
ale jaja :D :( ledwo przyszedłem i coś naskrobałem widząc te wzajemne osobiste oskarżenia ...a tu osobisty wpis , jakoby to baranek , czyli ja no nie wiem co powiedzieć , nie wiem nawet z kim rozmawiam - ponieważ pisalem prosto i jasno

do sukienkowych!!! odpowiadam ! zgrywasz raz faceta raz kobiete :D zecyduj sie , skoro jesteś teraz kobietą to co powoduje że masz tyle agresji i stajesz w obronie ks czyżbys był ks :D -strząłw 10 kę :DDD po drugie ciebie / mozna rozpoznac po jednym- wklejasz czyjs komentarz i odpowiadasz, także wiele nicków przybierasz inaczej byłby czarny prosze cie ,masz obsesję juz na tym punkcie przyKLEJANIA INNYM CZYICHŚ NICKÓW KS.MALICKI???? :D ODEJdZ STĄD PONIEWAŻ tobie PSYCHA SIADA :D niestety ale tak jest! jakim prawem wpajasz mi czyjeś nicki , jestem kobietą szanuje siebie nawet w tym względzie :)))szczególnie kiedy miałabym kogoś wyzwać czy obrazić. może dotrze wreszcie do ciebie że to nie ja , to co mama do powiedzenia to mówię wprost w realu, niezaleznie czy papiez czy ks! :) ja tu i tak ikogo nie znam ani też nie mam komu dowalać :D:D dziewcze chyba zakochane , co w ks ?Tak odczuwam , bo widze że piszesz do mnie w l męskij i żenskiej a jestm kobietą.W takich spr , radzę real

może raz jeszcze udowodnię :) do sukienkowych !!! A ja Ci radzę lekarza ...bo masz jakieś odklejenia od rzeczywistości i ponad to jesteś bardzo agresywna.Coś Ty znowu wymyśliła za baje że ja coś kogoś zgrywam? Może sądzisz wg siebie? Najwyrażniej tak, bo ja nikogo nie zgrywam, i nie pisalam nigdzie że jestem facetem, więc co za farmazony zmyślasz? To ze pisząc do Ciebie wstawiam dwie potencjalne koncowki to normalna rzecz, bo przeciez nie wiem czy piszę do faceta czy kobiety,prawda? także pomyśl trochę zanim napiszesz :O Jakieś problemy z psychą chyba Ty masz bo widzę że co innego czytasz niż ja pisze, i to do Ciebie nie dociera co napisałam że NIE WIEM czy Ty jesteś tą osobą która tu ma x nikow czy nie, dotarlo to już teraz do Ciebie w koncu? Czy Ci to napisac drukowanymi? Wkurzasz się jakbyś miala o co.Czyzbym poruszyła słaby punkt?

Gość baranekk...
jeżeli to do mnie , to rzeczywiście nie jest dobrze z Tobą , albo świadomie insynuujesz , robiąc ze mnie katolickiego głuuupa , ponieważ coś ci nie pasuje . nie jestem księdzem - byłem 15 lat żonaty , mam córkę na studiach . Ifkę zaatakowałem za szerzenie nieprawdy o starej bulli Bonifacego i za notoryczne wklejanie tekstów antykk. ...i wszystko . oskarżając kogoś powinnaś się przynajmniej podpisać , albo powiedzieć coś o sobie , a nie ...to co wyprawiasz - nie wiem kim jesteś , ale to żałosne co robisz

Gość grzechy wasze nie zostana
odpuszczone dopoki nie wpierdolicie ksindzu 1000 zl ofiary na utrzymanie jego konkubiny i nieslubnych dzieci

:)) lekarza mam pod ręką ;) :) za 4 dni na wyciągnięcie ręki ;) choroby mi nie przypisuj , ponieważ mój umysł działa prawidłowo :) ja agresywna ? cały czas daje Ci do zrozumienia że nie jestem autorką żadnych innych nicków ,poza tym teraz, to nie agresja:) a Ty wyżej cały czas próbujesz wmówić mi nieprawdę dam sobie spokój Zresztą widze baranek sie przyznał , wiec nie będe juz pisała pozdr

Kolejne prowokacyjne teksty. Zwykle jest tak, że najbardziej krytykującymi wewnętrzne zachowania kościoła są ludzie z nim kompletnie niezwiązani i z nim walczący. Trudno im to wytłumaczyć, ponieważ ludzie wierzący nie mogą odpowiedzieć tym samym, bo oni zamiast wiary mają pustkę.

Gość Sukienkowi-do roztrzęsionej ;)
I jedyne co narazie udowodniłas to swoje niezrownoważenie emocjonalne...Te wszystkie wykrzykniki, mówią same za siebie. .Spokojnie, bo jeszcze zawału tu dostaniesz.Nie wymyślaj mi tu głupot,że jestem księdzem, albo czemu nie piszę czarno, Ty też nie piszesz, wiec o co Ci biega? Nie ma takiego obowiązku,każdy moze pisać jak chce,wolny kraj,jakbyś nie zauważyła.Jest tu na jedna pani z czarnym nikiem co ma obsesję na punkcie ksieży, ale nie wypowiadam sie na ten temat bo nie mam dowodu że nią jesteś.Natomiast...co do Ciebie, to napiszę Ci jeszcze raz, może teraz załapiesz, bo widzę że jarzenie masz trochę ciężkie, -nie twierdzę że te wszystkie stuknięte niki są Twoim produktem.Ten poprzedni nik co miałaś sami sobie czy jakoś tak, pod którym napisałaś że omijasz ksieży łukiem, był zbyt krotki by ocenić czy jesteś autorką tamtych czy nie, tyczył księży i stąd odruchowo skojarzylam Cię z tamtą osobą, gdyż ona też na okrętkę pisze tylko o księżach.A pytasz dlaczego "bronię" ? To proste-nie lubię chamstwa i szkalowania ludzi ot tak sobie.Gnojenia i jeżdzenia po kimś dla zasady jak po starej kobyle,to tak trudno pojąć? Gdyby ktoś w koło lżył gejów albo lesbijki albo samotne matki albo nie wiem ,transów czy kogo tam jeszcze, też bym stanęła w obronie, bo jest świnstwo pisać na kogoś takie bluzgi, bez pokrycia,a na tym wątku to już i nudne, bo wciąż ta sama starta płyta się powtarzała.

Gość Sukienkowi
[zgłoś do usunięcia] porcelanowaedytka porcelanowaedytka@tlen.pl'; Kolejne prowokacyjne teksty. Zwykle jest tak, że najbardziej krytykującymi wewnętrzne zachowania kościoła są ludzie z nim kompletnie niezwiązani i z nim walczący. Trudno im to wytłumaczyć, ponieważ ludzie wierzący nie mogą odpowiedzieć tym samym, bo oni zamiast wiary mają pustkę. Właśnie o to mi chodziło...

Gość baranie grzeszny
czego sie zagłębiasz psycholu emocjonalny w śmieszne farmazony i dyrdymały

Gość baranekk...
dlatego nie posądzałem Cię o żadne podszywanie się pod antykk. nicki - to nie ja , raczej ktoś inny zmieniające się antykk. nicki to raczej spółka aktywistów od J.P .

Gość Sukienkowi
może Mój umysł też działa prawidłowo, więc też mi nie przypisuj, ok? I niczego Ci nie wmawiam "prawidłowo działający"umysł by to zauważył... I nie przypisuj mi czegoś czego nie robilam i nie robię, (jakieś udawanie faceta czy co tam pisałaś).Czy Twój umysł działa, nie wiem, może i działa, ale wobec faktu że nie zauważasz tu gnojenia katolicyzmu...to chciałoby się zadać wątpliwość jaka jest jakość tego działania.Jeśli dobra, to pozostaje tylko złośliwe udawanie że się nie widzi,nic innego.To taka cecha charakterystyczna i dla tej osoby z czarnego nika, o ktorej pisałam wyżej.Baranek już o niej wspomniał.Ifka robi tak samo, ona też nigdy "nic, nie widzi";) Taki rodzaj,nagłej ślepoty na zawołanie.Ale nie będę rozwijać tego tematu.A Twoje poprzednie posty owszem były jakie były, sama wiesz, ten jest pierwszy na spokojnie, i cale szczęście.

Gość ksiadz oszołom furiat
cynik zawsze bedzie hipokrytą i chamem i odwrotnie to niunikniona przypadłośc , bez ambicji ,bez zahamowań i godności dla innych i dla siebie

Gość ksiadz oszołom furiat
kretyn dalej sie babra ,idz precz