Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinka555

opinie o tym mieszkaniu ??

Polecane posty

Gość Zboczeniec z okolicy
Mi się podoba, mieszkam nieopodal więc w razie czego służe dyszlem jak męża nie będzie:classic_cool:

Gość szemrana zuzana
Cenowo w porządku, w moim mieście Łodzi nie kupi się za te pieniądze takiego mieszkania.

Gość daldnah
Autoeko chetnie bym Ci cos doradzila, ale zdjecia sa straszne. Kompletnie nic na nich nie widac. Nie wiem po co robil ktos zdjecia na takiej wysokosci i z tak bliska. Lepsze bylyby takie, ktore pokazuja caly pokoj. Czy ten pokoj w korym sa fotele i kanapa to jest 2 sypialnia? Nie ma zdjecia salonu. Czy kuchnia jest oddzielnie czy polaczona z pokojem? Prysznic jest razem z toaleta? Przepraszam, ze sie czepiam, ale nie jestem w stanie napisac czegos konstruktywnego, bo ze zdjec za wiele nie wynika.

Gość vsdvvx
ciasnawe ale ładne :)

dziekuje wam za odpowiedzi, są dla mnie wazne :P na zdjeciach nie ma jednego pokoju niestety, łazienki są dwie tzn w obu są toalety, nie wiem czy to jest tak potrzebne, nie ma balkonu ani piwnicy i garazu:(

kuchnia jest oddzielna, w jednej łazience jest prysznic i toaleta a w drugiej tez jest kibelek:)

Po tych zdjęciach trudno ocenić to mieszkanie, ale pamiętaj że poddasza są zimne (bo owiane z każdej strony), a ogrzewanie gazowe drogie. A jesli budynek nie byl ocieplany (a pewnie nie był, bo nie ma o tym wzmianki) to popłyniesz z kasą za ogrzewanie jak talala...

Gość wredniucha101
wredniucha (również łodzianka) pozdrawia szemraną zuzannę