Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pantegram

Technik informatyk - co myślicie?

Polecane posty

Gość Pantegram

Hej, gnębi mnie ostatnio taka rzecz: moją przyszłość zawodową wyobrażam sobie jako e-specjalista, najogólniej mówiąc, czyli po prostu usługi chciałabym świadczyć też za pośrednictwem Internetu, jako najprężniej rozwijającej się gałęzi telekomunikacji. Czy w takiej sytuacji warto zostać technikiem informatykiem i jaką opcję wybrać: - dwuletnią szkołę policealną czy - kwalifikacyjny kurs zawodowy? Moje oczekiwania wobec takich 'studiów': - nabyć umiejętności takie jak projektowanie stron www, zarządzanie bazami danych i wszelkie inne przydatne np. przy prowadzeniu e-sklepu - posiadanie 'papierka' uprawniającego mnie do wykonywania zawodu, w wypadku dyplomu technika informatyka, do świadczenia usług informatycznych. Podkreślam, że umiejętności informatyczne mają być uzupełnieniem moich kwalifikacji, nie mam zamiaru zostać stricte informatykiem. Gdybym zdecydowała się na studia dzienne na dobrej uczelni, np. na Politechnice, nie byłabym w stanie jednocześnie pracować albo studiować jednocześnie czegoś innego (dlatego szukam alternatywy). Czy to dobry wybór?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować