Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azorcia72

SASIEDZI BIJA DZIECKO

Polecane posty

Moi sasiedzi bija swoje dziecko. tj kolo 5 letnia dziewczynka dzis czara sie przelala gdy matka wyzywala ja od dziwek i kurw i mala krzyczala zeby jej nie bila co Wy byscie zrobili na moim miejscu??

Gość szwagier;
moja szwagierka swoje dzieci tłucze od najmlodszych lat, za byle co. Przy czym nie przebiera w słowach, dziwka to najłagodniejsze określenie jakie używa wobec starszej obecnie siedmioletniej córki. Z tego powodu przestaliśmy do nich jeździć i od jakichś 3 lat nie utrzymujemy kontaktów. Jednak parę tygodni temu spotkaliśmy się na większej imprezie rodzinnej. Wspomniana dziewczynka jest bardzo grzeczna i spokojna. Jednak w jej oczach widać strach.

Gość mama Dominika
wiesz, jesli to biologiczne dziecko to mama ma prawo robić co chce, sama nosiła dziecko 9 miesiecy w brzuchu, potem rodziła w bólu, karmiła zbolałymi piersiami, jeśli chce je bić albo zabić to chyba nic nam do tego,...

Wiesz co jak jest bardzo zle czyli zdarza sie to bardzo czesto to chyba by trzeba to zglosic anonimowo wiesz co ja tez mam dzieci i tez niepowiem bo krzykne na nie albo w dupe przyleje bo by weszly na glowe ale jezeli co o czym piszesz zdarza sie bardzo czesto to zal dzieciakow:)

Poszukaj w necie numeru do waszego dzielnicowego. Jego psim obowiązkiem jest w tej sytuacji ściągnąć patolom na łeb kuratora na początek.

Gość krolowa nocy
na policje dzwoń durnoto a nie na kafe pisz deklu :O

Gość mama Dominika
jak mama nie kocha córci to niech odda, albo nerki i wątrobe potrzebującym?

krolowa nocy skad wiesz ze nie zadzwonilam juz dzisiaj przeciez pisze ze przegiela pale stara jak mala krzyczala NIE KOP MNIE MAMO

Gość mama Dominika
spierdalaj idiotyczny podszywie , genetyczna pomyłko

od razu praktycznie jebana patologia mnie wkurwia sama bylam lana jak bylam dzieckiem i zaluje ze wtedy nikt nie zadzwonil dopiero jak dochodzi do tragedii to ludzie sie budza

przyjechali a teraz cisza jak makiem zasial sie moze szmata nauczy nie kopac dziecka

Gość mama Dominika
jestes nienormalna, ja nieraz cwiczylam w domu rozne sceny i teksty bo gram w teatrze i krzyki to normalna sprawa, co mam chodzic po sasiadach i tlumaczyc "wie pani bede dzisiaj się darła bo trenuję do przedstawienia" ? :O zero wyrozumiałości dla artystów 😴

Gość Wszystkie dzieci nasze są...
jak mnie matka tłukła, to modliłam się, aby ktoś zadzwonił do drzwi i najlepiej, aby jej za mnie oddał...ale nikt nigdy nie zadzwonił ;( Ja już jestem duża i nikt przy mnie dziecka nie może uderzyć, a jak babka powiedziała do dziecka "kurwo" to powiedziałam jej, że sama jest k.... Zrobiła wielkie oczy i sie zamknęła. Ja zawszę reaguję na krzyki, czy to na ulicy, czy to za ścianą...jak jest awantura to idę, pukam i pytam czy wszystko w porządku...

Gość Helenka17lat
fajne są matki co biją dzieci, gorzej gdy robi to ojciec, mnie bił ojciec a jestem dziewczynką, możecie domyślać się na jaką osobę wyrosłam -zero moralności, wdzieku,gracji, za to pokłady tłumionej agresji, zwłaszcza do facetów, Byłam mała dziewczynką a on mnie bił teraz ja mam prawie 180cm i mam ochote lać każdego niższego ode mnie faceta, z ojcem się już nie bijemy, bo zaczął przegrywać, wtedy ojciec zaczął bić brata a drugi brat mu oddał i wylądował w szpitalu, matka sie zdenerwowała i zaczęła pić

Ona już nie żyje, a ja chodze na cmentarz co jakiś czas i pluję na jej grób...

Moja matka sie zmieniła, teraz jest aniołem, mamy świetne stosunki, a to wszystko za sprawą psychoterapii, body buildingu i jedzenia tranu oraz potasu i protein

mnie tez bil ojciec pasem kurwa na konia ze mialam zawsze doslownie czarne nogi i kulalam za byle co odkad pamietam wzywalam pomocy takie kurwy nalezy tepic!!!!!!!!!!!!!

"przyjechali a teraz cisza jak makiem zasial sie moze szmata nauczy nie kopac dziecka" Albo nauczy się robić to tak, żeby sąsiedzi nie słyszeli...

dobre, przepracowałam to, wybaczyłam jej, czasem tylko przy jakiejś okazji jej to wygarniam. Po prostu zrozumiałam, że była gówniarą niedojrzałą do małżeństwa i do macierzyństwa- frustratką. Jak miałam siedem lat, to się umiałam bronić, powiedziałam jej, że jak mnie uderzy to powiem higienistce w szkole, że mnie bije, zatkało ją. Potem powiedziałam jej, że wyspowiadałam się księdzu, że mnie musiała bić, bo byłam niegrzeczna, to była w szoku i sie jej wstyd zrobiło przed księdzem. Oczywiście kłamałam. Jak uderzyła mnie znowu jak miałam jakieś 11 lat to powiedziałam, ze jak jeszcze raz to zrobi to zadzwonię na policję. Już jak byłam młodsza to straszyłam ją policją, ale ona mówiła, że jak przyjadą to mnie do domu dziecka zabiorą...Kiedyś jak mnie lała i kopała, ugryzłam ją do krwi w kostkę, a ona potem mi pokazuje i mowi "patrz co mi zrobiłaś!" miałam chyba 7 lat i odpowiedziałam jej pokazując siniaka na ramieniu "A ty? Ja się tylko broniłam" Byłam bardzo inteligentnym emocjonalnie dzieckiem . Ale niestety wyrosłam na neurotyczkę...

to wcześniej to podszywy ;)