Klasyka. 0 Napisano Marzec 21, 2013 Donna/Afrodyta itp Czy któraś z Was stosuje? Jest skuteczny? Czy rzeczywiście pomaga w wyznaczeniu owulacji? Wkrótce pragniemy powiększyć rodzinę. 3 miesiące temu odstawiłam tabletki i cykle mam nieregularne. Ciężko mi samej określić dni płodne. Obserwacja śluzu, temperatura no i właśnie myślałam o zakupie mikroskopu. Polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 22, 2013 nie skuteczny, poczytaj opinie gdzieś indziej niż na kafeterii, bo tu roi się od marketingu szeptanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Marzec 22, 2013 Tak, ja korzystałam z afrodyty. Jak były dni płodne to było widać takie struktury przypominające paproć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunia987 Napisano Marzec 25, 2013 Ile po porodzie trzeba odczekać by móc stosować ten mikroskop? jestem 4 tygodnie po i chciałabym zacząc prowadzić obserwacje moich cykli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach