Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawie szara

Czy jest jakiś facet, który NIE chciałby mieć wysportowanej dziewczyny?

Polecane posty

Jak wyżej - zastanawiam się, czy wszystkim mężczyznom podobają się bardziej wysportowane kobiety od tych z lekkim tłuszczykiem (nie mam na myśli wielkich kaszalotów) lub po prostu szczupłych, które nie uprawiają żadnych sportów?

Gość dfgbhtyuiktyd
nie chciałabym faceta który nie interesuje sie jakąkolwiek dziedziną sportu, kobiety kochaja maraton ;P uganianie sie za facetami :)

Gość kaszalocik.....
autorko aleś pierdolnieta że az przykro spierdalaj z takimi tematami

Gość dfgbhtyuiktyd
puści faceci wola grube tabazy szlajające sie po galeriach od butkku do butkiu :D

Gość Jastżąb
Ja woę jednak te wysportowane,bo takie opasłe są leniwe

Gość szukaj wsrod leni
z piwnym brzucholem, zaden fajny facet nie poleci na leniwa z faldami

Gość Mentalistabis
sa ja np nie chcialbym zadnej :)

Gość Opierdol sobie glowe na lyso
Owszem.

Gość okrutny roman
jak to nie? Za 5 lat bycia razem, jej stawy odmówia posłuszeństwa i ty bedziesz oprzątał, sprzatał i kucharzył ,nawet nie bedzie w stanie pilota tobie podac

Gość tjmwuwm.tn
Ale za to będziesz miał na czym kufel z piwem postawić:D

Gość co znaczy wysportowana?
taka kulturystka z wielkimi bicepsami i wyrzeźbionymi mięśniami brzucha?

Gość ofjgjgglgokhohkpo
Troche wysportowania i zwinnosci ma okreslone zalety w lozku. Nie chcac zanadto wchodzic w szczegoly - seks z wysportowana (normalnie zgrabna i zwinna) dziewczyna jest o wiele przyjemniejszy i urozmaicony niz z nieruchawym klocem.

Gość dziś na pomarańczowo
ja to widzę tak - jeśli facet sam lubi sport i go uprawia, niech to będzie nawet i godzina na siłowni dwa razy w tygodniu i ogólnie jako tako się prezentuje, to ma prawo wymagać podobnych warunków od kobiety. natomiast cała reszta pasibrzuchów, których jedynym sportem jest skakanie po kanałach telewizyjnych przy użyciu pilota i trenowanie bicepsa poprzez jednostajny ruch podnoszący puszkę z piwem do ust powinien się cieszyć, jeśli jakakolwiek kobieta na niego spojrzy. przykład - miałam kiedyś konto na portalu randkowym. napisał do mnie facet, zajrzałam na profil, obleśny tłuścioch, nie z małym brzuszkiem (to można zaakceptować), ale po prostu spasiony tak, że moim zdaniem miał problemy z czynnością tak prostą, jak chodzenie, a swojego wacka ostatnio chyba widział z 20 lat wcześniej, gdy był małym chłopcem, o ile już wtedy nie był utuczony. przeczytałam szybko jego opis i co tam zobaczyłam? "moja partnerka musi być szczupła, gdyż ja jestem duży". bez komentarza :D

Gość Ujawniacz Prawdy
z grubymi pasztetami nie da się uprawiać seksu bo człon nie staje

Gość Ciekawostka2013
A kobieta w ciąży ma brzuszek i niekoniecznie jest gruba -to co, facet ma ją zostawić? Zakocha się w niby wysportowanej, ona zajdzie w ciążę, mięśnie zanikną przynajmneij troszkę, powstanie cellulit wodny i.... ?? Co dalej? :> Jestem taaaaka ciekawa :)

Kobieta w ciąży to kobieta w ciąży a gruba baba to gruba baba

A dlaczego nikt nie pyta kobiet, czy chciałyby mieć wysportowanych facetów? :p Bo my mamy szał na Chodakowską itp., a sporo facetów siłowni wcale nie odwiedza.

Gość SW 1313
Wysportowane kobiety bardzo dużo tracą ze swoich kobiecych obłości. No chyba, że tych obłości nigdy nie miały. Mięsień wyćwiczony to już nie jest to naturalne kobiece zaokrąglenie. Kobiety które przesadziły z ćwiczeniami nie wyglądają już tak seksownie.

Gość dfgbhtyuiktyd
A tak przy okazji, to mógłby mnie ktoś wyruchać :) ?? :)

Gość co z tego czy wysportowana
czy nie jak za jakość seksu zwalą odpowiedzialność na faceta.

Gość GoracaAsiaPokazeCycki
Na pewno nie takiej z mięścniami , a małymi cyckami http://tiny.pl/h8m1b

Gość lkmjlkmm
Mojemu mezowi podobam sie jak troche przytyje...jak schudne to narzeka, ze za chuda jestem. Czasem nie znosze mojego brzuszka, a on go uwielbia.Przyznaje ze nie lubi puculowatych dziewczyn, ale ja bede mu sie podobac nawet z duza waga. On w ogole mojego cellulitu nie widzi-jak narzekam to mowi ze przesadam i zebym sie uspokoila:) Trafilam po prostu na cudownego faceta. Dodam, ze jest bardzo przystojny i ma ogromne powodzenie u kobiet

"On w ogole mojego cellulitu nie widzi-" 8 widzi doskonale, ale wie jaka byłaby awantura, gdyby ci o tym powiedział. 8 a wy lubicie się oszukiwać.

Gość wjmatmjtwmj
żaba nie tragizuj,ja też uwielbiam pulchne żabki:D,troche grubsze udko i brzuszek mile widziane,masz takie żabciu?:D

Gość ONA TO PEWNIE KLOC
200 kg zywego miesa , miec 27 lat i byc dziewica znasz inne racjonalne wytlumaczenie?

Gość to ciekawego typa masz
ile zna taki "szczesciopakow" bo mimo iz pracuje na znanej silce w wawie moze widzialem 2-3 :classic_cool: