Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_ale_to_bardzo_zrozpaczo

dlaczego nie odzywa sie po wspolnej nocy?

Polecane posty

Gość bardzo_ale_to_bardzo_zrozpaczo
Dzieki :).

Gość bajlandos
Ale nie mozesz tolerowac tego ze sie nie odzywa po kilka dni No zapytaj siebie czy chcesz aby tak to wygladalo?

Gość bajlandos
bo jesli zalezy ci na sex-spotkaniach to jestes na dobrej drodze

ja bym sie nie odezwala juz, bo sie tylko wyglupisz dziewczyno. przyjmij to jako porazke i szukaj dalej, ale badz bardziej ostrozna.

Skoro już po lub na 6 randce poszłaś z nim do łóżka, to potraktował cię jak ci się należało i nie ma po co do ciebie dzwonić....uznał, że jesteś łatwa i z każdym pójdziesz do łóżka w takim tempie....Facet ma cię już w dupie a jak zadzwoni do ciebie kiedyś, to jesteś dla niego tylko dziewczyną na telefon....najlepiej zapomnij o nim dla niego jesteś idiotką, która nabrała się na jego kłamliwe słówka.....przepraszam za te słowa, ale skoro zapytałaś no to jak umiałam tak odpowiedziałam:) na drugi raz poznaj kogoś dobrze zanim pójdziesz z nim do łóżka:)

Gość Oszto242424
albo mu się coś w ten wspojnej nocy nie spodobało ,albo chciał Cie tylko wykorzystac i taki mial plan od początku,że wykorzysta i rzuci

Gość Oszto242424
a to na ktorej randce pojdziesz z facetem do łozka nie ma nic do rzeczy , w moim jednym facetem poszłam na pierwszej i bylismy razem 2,5 roku ,a teraz z obecnym jestem juz 3 lata ,a na drugim spotkaniu poszłam z nim do łożka...

Gość zakliczkowana
Zgadzam się z OSZTO. Nie ma to raczej znaczenia kiedy pojdzie sie z facetem do łozka, bo rpawda jest taka ze nigdy nie znasz rpawdziwych zamiarów ffaceta. Są faceci którzy chca tylko zaliczyc i to jest ich cel od początku a są tacy co szukają związku i tylko wtedy ida z kobietą do lózka gdy widza z nia wspolna rpzyszłośc. Ja ze swoim wyladowałam na 4 randce i jestesmy ze sobą i jest super. On bardzo mnie szanuje, po wspolnie spedzonej nocy miałam cykora czy sie odezwie ale odezwał się tego samego dnia i podziękował za cudowną noc. Poszłam wtedy na zywioł , stwierdziłam co ma byc to bedzie. Jak mamy byc ze soba to nawet jakbysmy wylądowali na 1szej rance w łozku to bysmy byli ze sobą. A co do rpoblemu autorki, to faktycznie facet zachowuje sie bardzo nieelegancko. Wydaje mi sie ze nic z tego nie będzie, chciał cie widocznie tylko zaliczyć.

Oszto242424 tez nie widze zwiazku w tym czy seks jest na poczatku znajomosci czy po kilku spotkaniach kolejne stereotypy to wszytsko zalezy od indywidualnych przypadkow i nie mozna uogolniac nie bardz rozumiem dlaczego jeszcze sie do niego nie odezwalas zarowno ty jak i on mozecie to zrobic przeciez nikt nie powiedzial ze to facet musi zadzwonic po wspolnie spedzonej nocy przeciez on nie czyta ci w myslach...

Gość zakliczkowana
Taki typowy zaliczacz to poczeka nawet 2 miesiące zeby w koncu zaliczyć. Dziewczyny idzcie do łózka wtedy co macie ochotę, naprawde nie ma sensu odciągać tego w czasie tylko z powodu takiego ze facet moze sobie zle o was pomyslic. Tylko idiota tak pomyśli. Jak jest duza chemia miedzy ludzmi to czekanie 2 miesiące to musi byc jakis koszmar.

Autorko, dam ci jedną radę - wyluzuj się i bądź tak samo gruboskórna jak on/ oni - faceci ogółem rzecz ujmując . Jeśli się nie odzywa, to jest przysłowiowym dupkiem i zasługuje na takie samo traktowanie. Jeśli jeszcze kiedyś napisze, to po prostu go zignoruj, ale w jakiś inteligentny sposób, nie sącząc jadu ani tym bardziej nie wylewając gorzkich żali. I na przyszłość zapamiętaj sobie, żebyś to zawsze TY była tą, która się nie odzywa, na której smsy i telefon się czeka, a nie odwrotnie.

klaudia,jak to jest,ona z nim poszla na 6tej randce a on z nia kiedy? chyba tez na 6tej? niby czemu ma to o niej zle swiadczyc a o nim nie?

Autorki facet musiał faktycznie od początku myśleć o niej, że jest tylko do "zaliczenia"....jak to się brzydko mówi, owszem są czasami wyjątki że jak pójdzie kobieta szybko z facetem do łóżka to związek się nie rozpada ale poradziłam autorce, żeby jednak na drugi raz zaczekała z tą decyzją i chociaż trochę starała się kogoś poznać, zanim się zdecyduje na zbliżenie...Facet, któremu tylko na tym zależy wątpię że będzie czekał, np. dwa miesiące....wystarczyło tylko tyle poczekać i nie byłoby kłopotu: "czy zadzwoni czy nie? po wspólnej nocy"....