Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka1922

czy on mnie olewa?

Polecane posty

Gość myszka1922

mam. problem bo nie wiem co o tym myśleć. Mój były co jakiś czas do mnie pisze,rozmowy są miłe,ale ostatnio ja do niego napisałam to mi po prostu nie odpisał.Czy mam to odebrać jako olewke czy że nie miał czasu??

Gość JA ...SAM
Nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy, zmień już partnera :)

Gość bajlandos
w wiadomosci ktora wyslalas byl znak zapytania?

Gość Jastżąb
Napisałaś i wystarczy On jak nie napisze,to się nie narzucaj

Gość myszka1922
tak,był znak. no ale ja nadal nie wiem. co to ma być... nie napisze jeszcze raz bo mi głupio no

Gość Sokuł
Faceci tak mają,że chcą jeszcze bardziej przez takie zachowanie rozkochać w sobie kobietę,albo zmusić ją do czegoś więcej

Gość Sokuł
On właśnie na to liczy że napiszesz,ja bym nie pisał

Gość bajlandos
wystarczy sprawic aby myslala o tobie jak najczesciej im czesciej tym lepiej

Gość myszka1922
tu też wchodzi kwestia jego długu u mnie. Nie napisze bo głupio to raz a dwa jak mi teraz nie odp to chyba znowu to zrobi. ciekawa jestem tylko czy napisze sam...

Gość myszka1922
a jak sprawić żeby myśl częściej?... no udaje mu się to bo jak mi nie odo to ja myślę ciągle co jest ;/ co ja mam robić...cholera

Gość a mi szkoda
skupić się na fakcie, że to Twój BYŁY ;) okno umyć, posprzątać, do fryzjera się umówić - co tam sobie chcesz;)

Gość kaszalocik jeden
on jest byłym,ty jestes była więc o co ci chodzi? ale to już było i nie wracaj więcej baby sa pojebane,spadaj juz nie jestes w moim rejestrze

Gość Sokuł
Nie odpisuj to da to mu do myślenia. jestem facetem i wiem jak to działa. zaufaj mi

Gość bajlandos
To czysta psychologia Alle kobiety maja latwa sklonnosc do tlumaczenia sobie ze to zakochanie

Gość Jastżąb
Sokuł nie p...l,nie zdradzaj nas

Gość myszka1922
Sokul dobra,chociaż wątpię że on napisze... szczególnie teraz mam wątpliwości... co z tego ze były? nie tłumacze tego jako zakochanie.. po prostu mam z nim wiele wspólnego,poza tym on ma u mnie dług więc dopóki tego nie zalatwie to nie odpuszczę A ze nie jestem bezpośrednia to najpierw chce pogadać a dopiero przejść do konkretnów...

Gość bajlandos
Napisalas w poscie pierwszym ze to on do ciebie pisze To jak chodzi ci o odzyskanie kasto badz bardziej konkretna Chyba ze boisz sie ze twoja bezposredniosc moze pokrzyzowac ci plany powrotu do niego?

Gość stylish29
przeciez napisalas ze to byly wiec po co utrzymujesz z nim staly kontakt i na cos liczysz? tak olewa cie bo nie ma juz ochoty byc twoim chlopakiem. oczywiscie jest jeszcze 1% szans ze tego smsa nie odczytal bo przez pomylke wykasowal lub sms zginal w sieci- ale to tylko 1%

Gość myszka1922
odczytał bo na fb napisałam... o_O. brak już mi słów... to po co pisze do mnie? ostatni raz w niedzielę napisał, a ja w pon... i zaczęło się.. w sumie racja z tym. byciem bezpośrednim.... trochę liczę na powrót ale teraz dzieła na km i nie bardzo,ale tak czy siak no kwestie długu muszę załatwić jakoś

Gość bajlandos
ach te kobiety nigdy prawdy nie powiedza nawet na forum nie napisza o co naprawde im chodzi tylko domyslac sie trzeba:)

Gość a mi szkoda
ustal sobie priorytety: czy zależy Ci na odzyskaniu długu, czy faceta;) bo, wiesz, jako wierzyciel to mocno tracisz na atrakcyjności;) jakby facetowi w jakikolwiek sposób zależało na tej relacji, to, po pierwsze, w podskokach, z przysiadami by Ci tę kasę w zębach przyniósł;) a tak: pewnie sobie zapewnia bezpieczne lądowisko; wiesz, na złe czasy i posuchę to dobrze mieć nr tel czy kontakt z byłą na fb;)

Gość bajlandos
podpisuje sie

Gość myszka1922
nie mogę ukryć że mi jego nie brakuje... wiadomo tęskni się bo to 2miesiące od rozstania.Nie wiem. sama zależy na jednym i drugim... ale z dnia na dzień coraz mnie na nim... tylko że on wcześniej nie pracował i dopiero od 2 tyg jeździ po pl... szlag już mnie powoli z nim trafia... jak ktoś ma pytania nich pyta bo ja nie wiem co komu potrzebne jest do odpowiedzi :)

Gość myszka1922
z dnia na dzień mija mi na nim ** poprawiam błąd ;)

Gość bajlandos
dlaczego sie rozstaliscie?

Gość myszka1922
po prostu,zaczęliśmy sie oddalac,on uznal że to moja wina gdzie ja nic nie zrobiłam. Może nie chce też powrotu bo ma teraz ta pracę 13h robi... nie wiem już sama.a jeszcze 2 tyg temu byliśmy razem na imprezie odbiło mu i mi taka scenę zazdrości zrobil że szok... za to że mój kuzyn mnie objął,akurat tego kuzyna nie znał...

Gość bajlandos
ty nic nie zrobilas a on mowi ze to twoja wina Ity chcesz do niego wrocic O MATKO BOSKA

Gość myszka1922
podobno go nie słucham,ale ja czasami nie usłysze. każdemu się zdarzy i mowie parę razy powtórz... podbno ja tak często robiłam A on nie lubi tego -.- nie mówię że chce wrócić chce wiedzieć jak odzyskać kasę skoro on mi nie odp. nie chce jeszcze raz pisać bo pomysli że ja zakochana i natret jakiś... masakra

Gość bajlandos
niech sobie mysli ODDWAJ KASE mu napisz

Gość myszka1922
Hahaha no to trochę chamstwo z mojej strony;ja trochę kultury posiadam.Chciała bym to pokojwo zastawic ale chyba z tym facetem tego nie zalatwi się tak...