Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamamamia

pierwsze wakacje z niemowlakiem

Polecane posty

Gość jamamamia

chcemy z mezem wyvbrac sie nad morze z niemowlaczkiem bedzie mial ok 10 miesiecy, sposrod masy informacji ciezko mi juz c okolwiek wybrac gdzie najlepiej jaki osrodek itd:/ sprecyzuje moje wymagania tak: łagodne zejscie do plazy zeby moc dojechac wozkiem plaza czysta szeroka bez kamieni jak np w j-biej górze miejscowosc nie z tych tkz imprezowni ale tez nie jakas totalna dziura zeby tez byly knajpki restauracje sklepiki ale jakos bardziej kameralnie kwatera czysta blizko morza najlpzeij z mozliwoscia wypozyczenia lozeczka czy wanienki.. prosilabym przynajmniej o wskazanie mozliwej najdogodniejszej miejscowosci bo osrodek jakos znajde ale musze wiedziec gdzie szukac ... aha no i przedzial cenowy powiedzmy sredni czyli nie zadne luksusy ale tez nie warunki studenckie ;) pozdrawiam i licze na pomoc :)

Gość trzy lokalizacje
Ustronie Morskie-jest jedno zejście gdzie można zjechać wózkiem, dużo małych lokali,sklepików. Kołobrzeg-już większe miasto ale też nie jest aż tak bardzo rozrywkowe,w większości wczasują się tam emeryci i niemcy. Ustka-blisko promenady-a w zasadzie prawie na promenadzie jest pensjonat (chyba Anna) ale pewna nie jestem. bardzo fajnie i w miarę spokojnie.

Gość nie patrzę w kalendarz
Ja polecam: Międzywodzie Rewal-ale poza lipcem i sierpniem,bo są tłumy Niechorze Ogólnie zachodniopomorskie jest czyste, ma dużo średnich urokliwych miejscowości.

Gość nfjdjdjjdjd
polecam łazy

Gość Kolorowe sny kiedy ja56
Rowy- małe miasteczko, spokojne, duzo sklepików i restauracji, blisko do morza, jak dla mnie bomba. Ustka uważam , że jest dla imprezowiczów.

Gość to będzie fajne ustronie
morskie. Niby miasteczko ale nie takie imprezowe jak np władyslawowo. Plaże piaszczyste i lagodne zejścia. Niestety konkretnego ośrodka Ci nie umiem polecić.

kołobrzeg i ustkę sobie daruj. Wielkie miasta pełne turystów plus mieszkancy. No chyba ze lubisz wakacje w centrum miasta. Dla mnie okropność. Można na wycieczkę jednodniową się wybrać ale nie na wakacje bo się człowiek tylko męczy a nie odpoczywa.

Tak samo niechorze i całą gmina rewal jedna wielka balanga.

Byliśmy z roczną córcią znajomych w Chłapowie. Super plaża, w ośrodku plac zabaw itp. Mnóstwo rodzin z małymi dziećmi więc mogę polecić.

Gość mama dwóch dziewczynek
mi osobiście w Ustce się podobało i nie czułam się jak w mieście... gdziekolwiek jeździmy nad morze zawsze lokujemy się jak najbliżej morza i w zasadzie korzystamy tylko z atrakcji lokalnych, sklepy i miasto mam na codzień. Ja na pierwsze wakacje z maluchem /miała 7 m-cy/ wybrałam Krynicę Morską. Zdecydowałam tak ze względu na odległość /zdecydowanie najbliżej/, ale było też więcej walorów. Później z chodzącą już małą pojechaliśmy do Karwi i też polecam dla rodziny z dzieckiem - cicho, spokojnie, nie ma tłumów a plaże na prawdę piękne.

Gość mama dwóch dziewczynek
Chłapowo też, jak najbardziej.

Gość mamamaiaja
my chcemy je przerlom lipoca i sierpnia poza sezonem nie dostaniemy urlopu a co do chlapowa czy zejscia na plaze nie sa strome? mysle trez nad ta krynica morska ...a czy ktos byl w sabrinowie.. i moze poprosze o wskazanie miejsc gdzie napewno jechac nie powinnam z takim malym dzieckiem..

Gość zamiast
są zejśćia takie drewniane łagodne i metalowe zależy od miejsca

w Z-P to na pewno nie jedźcie do Międzyzdrojów ani Rewala. Miłe sa Wisełka (tylko tam jeszcze jest wysoki klif), Dziwnów, Dziwnówek, Trzęsacz, Pogorzelica - małe spokojne miejscowości.

ja bylam w sarbinowie i moge polecic z czystym sumieniem. Super promenada nad plaza, ale nie pamietam jakie bylo zejscie na plaze. Ale miasteczko i promenada rewelacja

do mrzezyna nie polecam ze wzgledu na zejscie na plaze, wszedzie schody wieksze albo mniejsze ale schody.

Gość mamamaiaja
i jeszce mam pewna watpliwosc, mianowicie szukamy po osrodkach kwaterach przyjaznych rodzionom z dziecmi sa tam place zabaw trampoliny hustawki cuda na kiju... tylko tak sie zastanawiam.. nasz maluch bedzie mial 10 miesiecy i z tego wszytskiego nie skorzysta a nam bedzie przeszkadzac gromada rozkrzyczanych dzieci z ktorymi nasze dziecko i tak sie nie zaprfzyjazni..czy warto lepiej wybrac normalny osrodek a nie taki typowo nastawiony na dzieci .... co sadzicie? z drugiej strony tez nie chcialabym sasiadowac z imprezowymi studentami .. wiem co sie na takich imprezach nieraz dzialo;)