Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczt polska PP

czy sa jakies opoznienia na poczcie ??

Polecane posty

Gość poczt polska PP

Dziwczyny mam do was pytanie . Jak dochodza do was teraz paczki czy listy z poczty ? W zeszlym tygodniu kupilam cos na allegro - facet rzekomo wysłał do mnie paczke pocztowa priorytetowa w zeszly piatek . Dzisiaj juz mija tydzien i mam nadzieje ze ta paczka dojdzie chociaz powinna juz raczej dojsc DAWNO. Czy sa jakies opoznienia na poczcie w zwiazku ze zblizajacymi sie swietami czy po prostu facet sobie w kulki leci? Jak jest u was?/

Gość aswerq
Skoro to paczka to proś o dowód nadania.

u nas nie ma żadnych dostałam ekspresowo przesylkę. Gorzje to jest raczej na Boże Narodzenie, na Wielkanocne aż tak poczta nie musi śmigać z przesyłkami (czytaj prezentami).

Gość nie znma sie na tytmmmmmm
w kulki leci. bo np. niedawno tesciowa wysylala nam pczke w piatek. a we wtorek juz byla. ale to jest tylko 100km. moze odleglosc ma znaecznie.

Gość natalia wschódd
Mi sprzedawca wysłał paczke pocztową priorytetem w we wtorek, dostałam wczoraj, wiec chyba powinnaś dostać.

Gość jedynym objawem był brak
pewnie leci w kulki, bo priorytet doszedłby góra 3 dni. Czyli maksimum wczoraj licząc że wyszedł w poniedziałek, skoro w piatek wysłał

Gość poczt polska PP
w srode pisalam do faceta by mi podal numer nadania mowil ze jest na wyjezdzie i wysle w czwartek. Wczoraj dzwonie , pisze upominam sie o ten numer nadania i cisza. Jesli dzis nie dojdzie zadna paczka co ja mam w zwiazku z tym zrobic ? Paczka idzie z Olsztyna do Wrocławia wiec jest kawalek. No ale raczej tydzien to male prawdopodobienstwo by nie doszlo? Dziwi mnie ten fakt bo ten uzytkownik ma ponad 100 pozytywow na allegro..

Gość poczt polska PP
nigdzie nie mialam takiej sytuacji i nie wiem kompletnie co ja mam z tym zrobic. Za zawartosc tej paczki oraz wysylke zaplacilam lacznie 80zl. To nie jest mala kwota by sobie po prostu czekac..\

Gość poczt polska PP
nigdy* mialo byc ;)

Ja kupiłam przewijak w poniedziałek wieczorem, wczoraj listonosz przyniósł paczkę. Przesyłka z Katowic do wlkp. Prawdopodobnie sprzedawca zwleka z przesyłką:(

Gość poczt polska PP
Jesli dzisiaj listonosz nie przywiezie mi paczki i znowu nie odbierze telefonu a ja nie dostane zadnego numeru nadania napisze mu info i na poczte i w sms ze czekam na numer nadania do poniedzialku jesli mi go nie dostarczy potraktuje to jako oszustwo i sprawe zglosze na policje oraz do allegro. Ewidentnie cos kreci do tego nagle nie odbiera tel i nie odpisuje na meile.

Gość poczt polska PP
rowniez wysylalam mase paczek i sama wzrecz pisalam do osob kupujacych ode mnie zeby dali znac jak paczka dojdzie. Raz babka nie kilka dni czy paczka doszla to dzwonilam osobiscie do niej zmartwiona czy wszystko ok. Normalna osoba sama by juz dawno to sprawdzala zaniepokojona ze cos sie z paczka moglo stac...