Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurza stopaaaaa

Czy sąsiad ma prawo strzelać do moich kur?

Polecane posty

Gość plokiju
Ludzie o czym wy w ogóle pierdolicie, To jest przecież normalne , ze nie mozna wypuszczć swoich kur, , gęsi , krów , owiec, koni, baranów samopas. NIe mają prawa wejscia na teren prywatny, bo jesli wejda to ponosimy za to odpoweidzialność. Za przeproszeniem widać ze nie macie pojęcia jak kury mogą zgrzebać podwórko , i jak uciązliwe jest mycie gówien i do tego jak one smierdza(kupy oczywiscie) Ha bo jak nasze dziecko wybije szybę sasiadowi , to też tłumaczycie że to tylko dziecko czy placicie za tą szybę?

Gość haha ale temat
ALE ON TYCH KUR NIE ZABIJA TYLKO ODSTRASZA! autorko mylisz ludzi tytułem tematu

Gość keep calm and take my money
jestes chora facet niech ci ubije te głupie kury,m jakby czyjś kundel na mój teren wlazł tez bym ubiła :o

Gość fghjmk,.ghjnm
ale jestescie durne. pisze do tych co myslą, że facet zgodzi się zeby kury lazily po jego nowym trawniku za kilka jajek :D ma facet racje. dom buduje na DZIALCE SWOJEJ MAMY jak napisała autorka a jakies obce ptaszyska chodzą mu tam srać na taras gdzie się pewnie dziecko bawi i ze znajomymi grilla robią. Bym złapała te kury i na tego grila ulożyła świeże udka maczane w świeżych jajkach.

Gość herod
Takich cebulaków jak tu to bym powywieszał. Kurki sie przyzwyczaiły i mają mi obsrywać podwórko.. a gó*no mnie to obchodzi. Trzymaj sobie u siebie buraczyno wśiowa

Gość gość
stary temat, 5 lat temu te kury chodziły i srały, a ten się wkurza