Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angusia

Zazdrosny narzeczony...

Polecane posty

Gość angusia

Mój narzeczony ostatnio stał się zazdrosny dosłownie o wszystko ale ostatnio już przegiął obraził się, że nie chciałam z nim rozmawiać kiedy oglądałam mój ulubiony serial. To było tak napisał smsa czy może teraz zadzwonić ja odpisałam że za pół godziny jak skończę oglądać a on na to że dla mnie są ważniejsze seriale niż on ale to jest nie prawda kocham go i on jest dla mnie najważniejszy ale mogę chyba czasem obejrzeć coś co lubię. Jak myślicie kto tu ma rację?

Gość angusia
Nie ma nikogo kto by coś napisał???????????????

moze nastepnym razem obejrzycie serial razem :) takie zazdrosne akcje nie wroza nic dobrego ja np. mam serdecznie dosc swojego zwiazku ciagle sobie powtarzam ze poczekam , ze moze sie zmieni ale czy to ma sens

Gość angusia
ogólnie jest ok ale czasami jak jest zazdrosny o takie głupoty to już nie mogę. Dwa miesiące temu chciał sie zabic bo ubzdurał sobie że kolega z pracy mnie podrywa

Gość sgdsg
A czemu wolałaś oglądać głupi serial niż z nim porozmawiać? To tak jakby on oglądał mecz, Ty przyszłabyś pogadać, a on by Cie pogonił. Co byś pomyslała? Pewnie, że mecz jest ważniejszy!

Gość angusia
Może i masz rację nie wiem dlaczego tak zrobiłam ale wg mnie to głupota żeby się obrażać