Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka w rozsypce :(:(

depresja i zdrada

Polecane posty

Gość anka w rozsypce :(:(

siedze i placze. od jakiegos czasu mam straszna chec odebrac sobie zycie mam juz tego dosc, poprostu dosc. mam meza kochajacego, cudowna coreczke a ostatnio taka depresje am nie jem nie spie zyje jak wrak czlowieka. maz mnie wspiera lecz tak anprawde nie wie co we mnie siedzi. powiedzial ze wyolbrzymiam przesadzam. nawet w pracy ludzie zauwazyli ze dzieje sie ze mna cos nie tak, dziis jechalam do pracy z przyjacielem gdy zatrzymalismy sie aby pogadac zaczelam plakac cos we mnie peklo. :( i jeszcze na koncu sie z nim pocalowalam i to ni4e jak z kolega byl to namietny pocalunek. teraz juz wg nie mam po co zyc zdradzialm meza w oczy mu nie spojrze :(:(:(

Gość Safiraa
działałaś w afekcie choroby, choć imo, zdrady nic nie usprawiedliwia. idż do psychiarty da ci coś od SAD i zobaczysz świat w innych barwach. potem możesz myśleć o rekompensacie moralnej dla męża

Gość Safiraa
SAD-seasonal affective disorder oczywiscie

Gość Safiraa
ta zima jest wyjątkowo długa ale jeszcze bardziej wyjątkowo pochmurna

nie łam się. Ja też mam doła prawie z tego samego powodu tyle ze dziecka nie mam. Doszlam do wniosku ze nie bede sluchac ludzi i zrobie wszystko by byc szczesliwą !!! Zyje sie raz ! Najwazniejsze bys przezyla swoje zycie szczesliwie. Siedz i czekaj na rozwoj wydarzen. I zacznij jesc.