Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martynkaa1987

dom weselny w otwocku

Polecane posty

Witam wszystkich, planujemy wesele w domu weselnym w Otwocku, przy ulicy Żeromskiego 120A. Sala jest śliczna i same pozytywne opinie na forach. Jednak dowiedziałam się, że właścicielami są dawni właściciele sali na wale miedzeszyńskim 70. Czy ktoś może to potwierdzić? Może ktoś miał tam swoje wesele? Bardzo proszę o poradę bo jesteśmy w kropce.

Gość ktos ktos2
Hej:) salę bierzecie pod uwagę czy już macie termin, teraz tylko szukacie opini? Ja mam swoje wesele w tym roku właśnie w tej sali:) Nie mam informacji że to byli właściciele sali na wale, ale jeśli tak to chyba dobrze prawda? Wiem że ta sala na wale też miała dobre opinie:)

mamy zarezerwowany termin ale jescze nie podpisalismy umowy. sala na wale zostala zamknieta i mnostwo ludzi zostalo na lodzie...

Gość ktos ktos2
Oj to chyba nie o tej samej sali mówimy. Bo ta o ktorej ja myslalam to dalej funkcjonuje tyle ze z innym właścicielem.

Gość ktos ktos2
A gdzie znalazłaś te informacje ze to mogą być byli własciciele tej sali? Bo przyznam że troszkę mnie wystraszyłaś. Ja już mam podpisaną umowę i niedługo wesele.. Byliscie ogladac sale przed jakimś weselem?:)

Gość ktos ktos2
Tak mówimy o tej samej sali. Ale nie znalazłam informacji że zostawili kogoś na lodzie, tylko opinie o ich dziiałalnosci jak mieli jeszcze te sale.

znajoma dzis mi powiedziala. oni mieli miec na wale, w ostatniej chwili im odmowili i zaproponowali sale w otwocku. ale moze to tylko jacys znajomi ? znasz kogos kto mial wesele albo bawil sie w ottwocku?

juz wszystko wiem. Na wale wynajmowala salę corka wlascicielki z otwocka. Wlasciciel wypowiedzial jej umowe najmu dlatego czesc slubow byla odwolana. Nie jej wina. Ladnie sie zachowali bo proponowali w zamian sale w otwocku, wiec chyba nie ma co sie martwic ;)

Gość Lux deLux
Martynka 1987 a ile płacicie od talerzyka i jaka jest reszta kosztów na tej sali ? czy istniej możliwość wprowadzenia własnej kucharki ?

cena 190, w tym 5 posilkow, w cenie tort, stol wiejski, dekoracja kwiatowa, wszystko.. oferte maja naprawde super.

kosztow dodatkowych brak. o kucharke nie pytalam, ale podejrzewam ze nie bardzo, to rzadko juz spotykana praktyka

Gość Lux deLux
190 to sporo jak na otwock ;/

ale masz w tym wszystko - dekoracje kwiatowa, tort, wiejski stol, zero oplat dodatkowych. gdzie indziej zaplacisz 170 a musisz dodac 1500 za stol, 3000 za dekoracje ... wiec nie sporo ;) ja w zasadzie jestem zdecydowana, szukam tylko kogos kto mi potwierdzi ze jedzonko jest smaczne i jest go duzo

Gość ktos ktos2
niestety nie znam nikogo kto miał tam wesele:( opieram się na opiniach. Ale wybieram się jak tylko zacznie sie w pelni sezon ślubny zobaczyć salę i jak to wszystko wygląda tuż przed:) uważam że cene maja bardzo dobrą, w zielonce,markach, józefowie ceny są wyższe a też nie jest to warszawa...tylko obrzeża.

Gość Lux deLux
Martynka faktycznie jak policzyc to masz racje..